SARUHANLI - Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Ekrem Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya’yı makamında ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya makamında, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Ekrem Aslan, Türkiye Kent Konseyleri Birliği kurucularından önceki dönem başkanı Necati Binici ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü’nün ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Müge Türkeli Kuğu’nun da katıldığı ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ ve Kent konseyi üyeleri katıldı. Türkiye Kent Konseyleri Heyeti olarak ziyarette bulunduklarını ifade eden Birlik Dönem Başkanı Ekrem Aslan,  “Manisa Kent Konseyimiz Eylül ayında genel kurullarını gerçekleştirdi. Genç, dinamik ve Manisa kentini temsil eden yönetimle birlikte görmek bizleri mutlu etti. Hem hayırlı olsun ziyaretine gelmek için Manisa’daydık bu vesileyle sizleri de ziyaret ettik. Biz birlik statüsünde çalışmalarını yürüten 130 aktif kent konseyinin olduğu birliğiyiz. Yönetim kurulu, danışma kurulu ve akademik kurul gibi kurumlarla beraber Türkiye’deki Kent Konseyleri arasındaki iletişimi ve işbirliği ağının güçlendirilmesini amaçlayan bir birlik. Ziyaretimi kurucu başkanlarımızdan Necati Binici ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için tekrar teşekkürler” dedi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ise, “Kent Konseyleri aslında devlet ile vatandaşı buluşturan, vatandaşların taleplerinin devlette daha iyi yer bulmasını sağlayan, bizim için vazgeçilmez bir unsur. Burada sizlerle bir arada olmaktan gerçekten mutluluk duyuyoruz. Ahmet Karadağ başkanımıza da tekrar hayırlı olsun diyoruz. Kent Konseyi’nden Manisa için beklentimiz büyük. Bizim toplumdaki sinir uçlarımız olan bir yapı. Toplumdaki talepleri hepimize taşıyacak bir yapı. Kent Konseyimiz de kendi içinde kadın, gençlik kent konseyi gibi farklı bir meclis üzerine çalışmamız yürüyor. Bizlerde yakından takip etmeye çalışıyoruz. Kent konseyinde geliştirilen önerilerin Manisa için ne kadar yararlı olacağının farkındayız. Bu noktada da işbirliğini hep beraber devam ettireceğiz inşallah” diye konuştu.

Kent Konseyi’nden Yalçınkaya’ya kitap hediyesi

Ziyarette Türkiye Kent Konseyleri Birliği kurucu başkanlarından Necati Binici de, Kent Konseylerinin önemine yönelik verdiği bilgilerin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ, ziyaret dolayısıyla Manisa Kent Konseyi tarafından bastırılan bir kitabı Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya’ya takdim etti.



Saruhanlı'da vefat...

MANİSA DEMİRCİ’DE FERDİ ZEYREK VE GÜLŞAH DURBAY İÇİN GEVREK DAĞITTI

GÜLŞAH DURBAY İÇİN DÜZENLENEN TAZİYE PROGRAMI DUALARLA TAMAMLANDI

Kafa kafaya çarpışan araçlar çıkan yangında küle döndü

Yerli Malı Haftası'na Togg damgası

Kayıp muhtarın cesedi varilde çıktı

SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

Çınaroba ikinci yarıda açıldı: 3-1

Edirne Deplasmanın Galibi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı

Paşaköy namağlup yola devam

Develispor'dan beş yıldızlı galibiyet

Saruhanlı Devlet Hastanesinde bugün görev yapacak doktorlar

polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

Yeni yıl öncesi 6 ton sahte alkol ele geçirildi

Halk eğitim merkezleri istihdama katkı sağlıyor

Koldereli çocuklarından Başkan Durbay’a duygusal veda!

Genel Başkan Özel, Durbay ailesiyle beraber taziyeleri kabul etti

Manisa’da eğitim camiasının acı günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 10.12.2019 09:43:00 1338 0
Tarih: 10.12.2019 09:43 Güncelleme: 10.12.2019 09:43
Haberi Sesli Oku