SARUHANLI - Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barbaros Yiş, "GNÇ üzerinden başlattığımız eğlenceli müzik yarışmamız GNÇ Star ile yetenekli gençlerimizin potansiyellerinin fark edilme ihtimallerini kapsıyoruz." dedi.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, şirketin gençlere özel teklif ve fırsatlar sunduğu uygulaması GNÇ, genç müzisyenlere destek olmak için GNÇ Star Müzik Yarışması’nı başlattı.

Dereceye girenlere toplam 22 bin 500 lira ödül dağıtılacak yarışmaya 15-25 yaş arası gençler istedikleri müzik türünde bireysel ya da grup halinde başvuru yapılabilecek. 27 Mart’a kadar sürecek başvurular için katılımcıların, önceden belirlenen 100 adet yerli/yabancı şarkıdan birisini ya da söz ve müziği kendilerine ait şarkıları seslendirirken çekilen videolarını göndermeleri gerekiyor.

Ön elemeden geçen adayların videoları 27 Mart-6 Nisan tarihleri arasında GNÇ uygulaması üzerinden gençlerin oylamasına sunulacak ve finalistler belirlenecek. En fazla oyu alan 10 finalist, 12 Nisan’da Zorlu PSM %100 Studio’da jüri önünde sahne alacak.

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barbaros Yiş yarışmaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Turkcell olarak Türkiye’nin geleceğinde büyük öneme sahip gençlerimize her alanda destek olmayı sürdürüyoruz. Eğitimden sanata, çevre çalışmalarından girişimciliğe kadar geniş bir yelpazede gençlerimiz nerede varlık göstermek istiyorlarsa onların yanlarında yer alarak hayat serüvenlerinde başarılı olmalarına rehberlik etmek için çalışıyoruz. GNÇ üzerinden başlattığımız eğlenceli müzik yarışmamız GNÇ Star ile yetenekli gençlerimizin potansiyellerinin fark edilme ihtimallerini kapsıyoruz." diye konuştu.

- Dereceye giren finalistler televizyon ve radyo programlarına konuk olacak

Alem FM medya sponsorluğunda hayata geçirilen GNÇ Star Müzik Yarışması’nın finali GNÇ üzerinden canlı yayınlanacak ve jüri oylamasında birinci seçilen yarışmacı 10 bin TL, ikinci 7 bin 500 TL, üçüncü ise 5 bin TL para ödülü kazanacak. Dereceye giren şarkıcı ya da gruplar çeşitli televizyon ve radyo programlarına konuk olarak katılım şansı yakalayacak.



Yaşlı çift evlerinde ölü bulundu: Katil, kadının oğlu çıktı

Feci kaza; Eğlence mekanından çıkan genç feci şekilde hayatını kaybetti

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Yıldızspor 45 FK Yaz Okulu'nda ikinci dönem başlıyor

Bıçaklı dehşet! Yaralılar var

Vahşice katledilip valize konulmuştu: Genç kızın bilinmeyenlerini açıkladı

Kaçak içki operasyonunda 1 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi

Alaşehir'de kaçak tütün operasyonu

Manisa’da YKS mobil tercih danışma noktaları kuruldu

Manisa'da 5 binin üzerinde sentetik ecza hapı ele geçirildi

Gençlik Meclisi kuruluyor

Salihli’nin tarihi mahallesinde eller yağmur için semaya açıldı

Manisa’da zeytin bahçesinde asırlık top mermisi bulundu

Gözaltına alınan doktor serbest bırakıldı

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Otobüs şoförleri arasında yol kenarında bıçaklı kavga: 1 yaralı

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Magazin 11.03.2020 11:19:00 854 0

Tarih: 11.03.2020 11:19 Güncelleme: 11.03.2020 11:19
Haberi Sesli Oku
2.08.2025 13:05:00