SARUHANLI - Türk Kızılay İzmir Şube Başkanlığı bünyesinde, Kadın Kolları Başkanlığı kuruldu. Başkanlığa ise İzmirli Gazeteci-Yazar Gözde Yener Birman getirildi.

Türk Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış’ın girişimleriyle oluşturulan Kızılay İzmir Kadın Kolları’nın Başkanlığına getirilen Gazeteci-Yazar Gözde Yener Birman, kentte özellikle kadınlara yönelik çeşitli projeler üreteceklerini söyledi. Birman, “Ekibimle birlikte her zaman farklı projelerle her türlü ihtiyaca hizmet etmek için merhamet eli olmaya hazırız” dedi. 

Başkan Gözde Yener Birman, “Türk Kızılay, çok güçlü bir yardım kuruluşu. Yakın zamanda tüm Türkiye çapında kadın kolları teşkilatlanmasına gidildi. Şu ana kadar birçok il ve ilçede kadın kolları faaliyet göstermekte. İzmir’de de bugünden itibaren faaliyetlerimize başlamış bulunuyoruz. İzmir’de özellikle kadınlara yönelik çeşitli projeler üretmek istiyoruz. Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış’ın da desteğiyle Kızılay İzmir Kadın Kolları Başkanı olarak dinamiği ve vizyonu yüksek bir ekiple faaliyet göstereceğiz. İzmir’e, aydın ve çağdaş Türk kadınına yakışır işlere imza atmak üzere hepsi kendi alanlarında profesyonel olan kişilerden oluşan kadın kolları yönetim kurulumuz gönüllülük esasına göre çalışıyor. Şebnem Yahşi, Fulya Yıldız, Hande Arslanalp, Gonca Aslan, Pınar Süral Özer, Ferzan Yapkuöz ve Nilüfer Karadal ile birlikte farklı projelerle her türlü ihtiyaca hizmet etmek için merhamet eli olmaya hazırız” diye konuştu.

Türk Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış ise “İzmir Şube’ye kadın eli değecek, kadın gönüllülerimiz ile birlikte kentte birçok faaliyet planlayacaklar. Gözde Yener Birman ve çok değerli ekibi, şimdiden çalışmalara başladı. Kadın Kolları Başkanımız ve ekibini tebrik ediyorum, güzel projeler yöneteceklerinden eminim. Kızılay faaliyetlerimize destek olmak isteyen tüm kadınlarımızı gönüllü olmaya davet ediyoruz” dedi.



Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 13.09.2021 03:56:00 1006 0
Tarih: 13.09.2021 03:56 Güncelleme: 13.09.2021 03:56
Haberi Sesli Oku