Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10400,50%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21

Türk Kadınlar Konseyi'nden Büyükşehir'e Ziyaret

Türk Kadınlar Konseyi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Türk Kadınlar Konseyi Derneği Genel Başkanı Fatma Fatoş İnal ve Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı’yı ağırladı.

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Türk Kadınlar Konseyi Derneği Genel Başkanı Fatma Fatoş İnal ve Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı’yı ağırladı.

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Genel Başkanı Fatma Fatoş İnal, Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu’nu makamında ziyaret etti. Türk Kadınlar Konseyi Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Başkan İnal ve Manisa Şube Başkanı Kafkaslı, yapılacak olan projelerde Manisa Büyükşehir Belediyesinin yanında olduklarını ve destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek derneğin çalışmalarında kolaylıklar diledi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor