Anahtar Kelimeler: Kurumu İlkokul’ Kurslar Final yaptı

MANİSA - Yunusemre Halk Eğitim Merkezi ve Türk Hava Kurumu İlkokulu protokol kapsamında açılan Resim, Bağlama ve Halk oyunları kurslarının finali gerçekleşti. Protokol kapsamında açılan Resim Kursunun sergisi açıldı ve minik kursiyerler bağlama ve halk oyunları gösterileri ile davetlilere unutulmaz dakikalar yaşattılar.

Manisa Yunusemre Türk Hava Kurumu İlkokulu 3 ve 4 sınıf öğrencilerine yönelik Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan Resim, Bağlama ve Halk oyunları kurslarının finali gerçekleşti. Etkinliğe Yunusemre ilçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz, Türk Hava Kurumu İlkokulu Müdürü Şerif Çelik, Türk Hava Kurumu İlkokulu idarecileri, öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Minik öğrenciler halk oyunu gösterisi ve bağlama çalarak yeteneklerini sergilediler. Programın devamında ise resim kursunun sergisi açıldı.

Türk Hava Kurumu İlkokulu Müdürü Şerif Çelik yaptığı konuşmada “Okulumuzda Yunusemre Halk Eğitim tarafından mart ayında ayında açılan Resim, Bağlama ve Halk Oyunları kursumuzun finalini bugün burada gerçekleştiriyoruz. Kursların açılmasında emeği geçen Yunusemre ilçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz, ve öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.

Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz ise “Yunusemre Halk Eğitim Merkezi olarak talep doğrultusunda yeterli sayıya ulaşıldığında gerekli protokoller yapılarak kurslar açıyoruz. Vatandaşlarımızı kurslar ile ilgili ilgi almak ve ön başvuru yapmaları için kurumumuza bekliyoruz. Bugünde Türk Hava Kurumu İlkokulunda 3 kursumuzun finalini gerçekleştiriyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederim “dedi.

Yunusemre ilçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş öğretmenlik mesleğinin gönül işi olduğunu vurgu yaptı. Demirtaş” Öğretmenlik şeçilmişlerin işidir. Öğretmenlik gönüllerde tutuşan sevda ateşini yakan kişilerdir. Bugün burada gördük ki çocuklarımızla her türlü sanatta, kültürde, resimde öğrencilerimizi yetiştirip geleceğe nasıl hazırlandığını burada gördük. dedi.

HEDEFİMİZE ULAŞTIK

Yunusemre ilçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş Yunusemre ilçesindeki okullarda kurs açılma ve tamamlama konusunda hedefe ulaştıklarını söyledi. Yıldıray Demirtaş “Yunusemre ilçemizde ortaokul ve ilkokullarda Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 4 ana konuda 4 kurs açılmasını istirham ettim. Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz ve okul müdürlerimiz yerine getirdi. Spor, Müzik, Sanat, ve Kur’an-ı Kerim öğreniminde hedefimize ulaştık. Bugün burada yapılan tüm işler çok önemli ve anlamlı idi. Kurslarda ve bu etkinliğin yapılmasında ve hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi



Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

Turgutlu’da 100 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Hastanede vahşi cinayet: Annesini katletti!

Figen Çoban cinayetinde karar çıktı: Öldürülen kadının kocasına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Kayıp ihbarında bulunulmuştu, boğanın saldırısı ile öldüğü ortaya çıktı

Anne ve oğlu evde ölü olarak bulundu

3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 17.06.2022 08:37:00 803 0

Tarih: 17.06.2022 08:37

Haberi Sesli Oku