Anahtar Kelimeler: Eğitim- Genel Başkanı Manisa'

MANİSA - Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan Manisa'nın Turgutlu ilçesini ziyaret etti. Türk Eğitim-Sen üyeleri ile bir araya gelen Genel Başkanı Talip Geylan Turgutluda yetkili sendika oldukları için sendika üyelerine teşekkür etti.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan bir dizi ziyaret için Manisa'ya geldi. 2021-2022 mutabakat sonuçlarına göre yetki alan Turgutlu ilçesinde sendika üyeleri ile bir araya geldi. Sendika üyelerinin sorunları dinleyen Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan sorunların çözümü için çalışacaklarını söyledi. Ayrıca Türk Eğitim-Sen'in Turgutluda yetki aldığını ve Gölmarmara ve Saruhanlı ilçekeri ile birlikte üç ilçede yetkili sendika olduklarını aktardı.

Türk Eğitim-Sen Turgutlu ilçe temsilcisi İsmail Alsaç "Turgutlu'da geçen yıl mayıs ayı itibariyle 495 üyemiz vardı. Biz bir yıl içerisinde yeni üyeler yaparak 730 sayısına ulaştık.Bu sayıya ulaşmamızda yönetimdeki arkadaşlarımız ve okul temsilcilerimizin büyük emeği var. Bizedestek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Türk Eğitim-Sen Manisa İl Başkanı Hamit Aydın İse "Türk Eğitim-Sen Manisa şubesi olarak bu sene tü arkadaşlarımızla sahada özveri ile çalışarak Manisa'daki sayımızı 4bin sayısının üzerine çıkarttık. Önümüzdeki süreçte 2023 yılında hem Manisa'da hem de Türkiye'de yetkili sendika olmak istiyoruz. Turgutlu, Gölmarmara ve Saruhanlı ilçelerimizde yetkili sendika olduk. Diğer ilçelerimizde de üye sayılarımızda büyük bir artış sağladık. iş yeri temsilcilerimize, ilçe başkanlarımıza ve yöneticilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan " Turgutluda Türk Eğitim-Sen yetkiyi aldık. Bu başarıda emeği geçenlere tebrik ediyorum. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Manisa'da da Turgutlu ilçemizde de eğitim çalışanlarının sendikamıza ilgisi fazla. Bundan mutlu oluyoruz. Gurur duyuyoruz. Bir ağustos 2023 yılında yapılacak olan 7'inci toplu sözleşme görüşmelerine hizmet konusunda Türk Eğitim-Sen konfederasyon bazında Türkiye Kamu- Sen yetkili sendika olarak oturacak. Buna yürekten inanıyorum ben. emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.



Kadın bıçaklanarak öldürüldü

Bekçi cinayetinin zanlısı yakalandı

10 yıllık sır cinayet, milyonluk miras davasıyla ortaya çıktı

Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

Kapıyı geç açınca şüphelendi odaları tek tek aradı! Eşini, arkadaşı ile yakalayınca çılgına döndü

Kan donduran olay! Her şeyi böyle itiraf etti

Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor

Öğretmenden 12 yaşındaki kız öğrenciye taciz iddiası

Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi, tehdit şüphelisi tutuklandı

Cezaevinden yeni çıktı, pusuda öldürüldü

Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

Kayıp taksici cinayeti: Yakalandı

Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 1.06.2022 15:20:00 509 0

Tarih: 01.06.2022 15:20

Haberi Sesli Oku