Turgutlu’ya Gelen Depremzede Ailelere Moral Ziyareti

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Belediyesi deprem komisyonu üyeleri ile birlikte deprem bölgesinden Turgutlu’ya gelerek evlere yerleştirilen depremzedeleri ziyaret etti. Deprem felaketini yaşayan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akın, depremzede çocuklara da oyuncak dağıtarak yüzünü güldürdü.

Türkiye’yi yasa boğan depremin hemen ardından büyük yıkımın yaşandığı deprem bölgelerinde yaraların sarılması için çalışmalarına devam eden Turgutlu Belediyesi, Turgutlu’ya getirilen depremzedeleri de yalnız bırakmıyor. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Belediyesi deprem komisyonu üyeleri Aydın Ercan, Olcay Özsürücü, Burhan Irk, Hasan Koç ve Ahmet Orhan ile birlikte Turgutlu’ya gelen depremzede aileleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Depremzede aileleri evlerinde ziyaret ederek bir süre görüşen, ihtiyaç ve taleplerini yerinde tespit eden Başkan Çetin Akın çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Depremin yaşandığı ilk günden itibaren Turgutlu Belediyesi olarak bölgeye yardım elimizi uzatmak için çalışmaya başladık. Afet bölgesine çeşitli ihtiyaç malzemelerinden oluşan 57 yardım TIR’ı gönderdik. Yaralar sarılana kadar üzerimize düşen ne varsa bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Deprem felaketinin ardından kentimize gelen depremzede ailelerimize deprem komisyonu üyelerimizle ziyarette bulunarak kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bütün imkanlarımızla hem deprem bölgesinde hem de kentimizde ağırladığımız depremzede kardeşlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 2.03.2023 09:45:00 985 0
Tarih: 02.03.2023 09:45 Güncelleme: 02.03.2023 09:45
Haberi Sesli Oku