Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Turgutluspor dış transferde geçtiğimiz günlerde prensipte anlaştığı Fenerbahçe U19 takımının yıldızları 19 yaşındaki Oğuz Mataracı ve yine 19 yaşında olan Gökhan Sazdağı ile bugün resmi sözleşme imzaladı.

Turgutluspor’un Irlamaz Tesislerinde bulunun kulüp binasında yapılan imza törenine Turgutluspor Kulüp Başkanı Burçin Ayarcı, Futbol Şube Sorumlusu Ender Özkaya, Basın Sözcüsü Şahin Ek ve Sosyal Tesis Sorumlusu Ahmet Özşirin katıldı.

Kendilerini iki yıllığına kiralık olarak Turgutlusporlu yapan imzayı atan genç yıldızlar yeni takımları için çok çaba sarf edeceklerini dile getirdiler.

Oğuz Mataracı ve Gökhan Sazdağı geçtiğimiz günlerde sonlanan ve Mersin’de düzenlene Akdeniz Oyunlarında ikincilik elde eden Milli Takım kadrosunda yer almışlar ve başarılı performansları ile göz doldurmuşlardı.

Genç oyunculardan Oğuz Mataracı  orta saha bölgesinde görev yaparken, diğer genç yetenek  Gökhan Sazdağı ise sol kanat bölgesinde görev yapıyor. İmza töreninde konuşan Turgutluspor Kulüp Başkanı Burçin Ayarcı: “ Oğuz ve Gökhan son dönemde teknik heyetimiz ve biz takibe almıştık.

Fenerbahçe’nin bu genç yeteneklerini 2 yıllığına renklerimize bağladık. Bu transferde Onursal Başkanımız Serhat Orhan aktif bir rol oynadı, ona da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bu iki isim takımımıza faydalı olacak genç arkadaşlar, biz kendileriyle çalışmaktan mutluluk duyacağız. Turgutluspor’a ve camiamıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

İlk profesyonel imzalarını Turgutluspor’a atan genç oyuncular Oğuz ve Gökhan: “ Turgutluspor’da yeni bir başlangıç yapacağız. Fenerbahçe’den ilk kez ayrılıyoruz, Turgutluspor gibi büyük bir camiaya gelmek bizi mutlu etti. Burada sıcak bir aile ortamı var. Bizim burada ki amacımız hem kişisel yeteneklerimizi daha da ileriye taşımak hem de bunun yanında takımımıza katkı sağlamak. İnşallah takımda ki diğer arkadaşlarımızı ve abilerimizle birlikte Turgutluspor’u play off’a taşıyacağız” dediler.



Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 19.07.2013 18:37:23 1903 0
Tarih: 19.07.2013 18:37 Güncelleme: 19.07.2013 18:37
Haberi Sesli Oku