TURGUTLU - MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesinde alt ve üstyapı çalışmalarını tamamladı. Mahallede 3,5 kilometrelik ekonomik ömrünü tamamlamış içme suyu hattı modernize edildi. Ayrıca, daha önce kanalizasyon altyapısı bulunmayan Yeniköy’de sağlıklı bir çevre için 3 kilometrelik altyapı işine imza atıldı. Mahalle Muhtarı Nurettin Yıldız, altyapı çalışması ile suyun tazyikinin bile değiştiğini ve hanelere ulaşan suyun veriminin arttığının altını çizdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesi kırsal mahallelerinden Yeniköy’de alt ve üstyapı çalışmalarını tamamladı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından mahallede ilk olarak 3,5 kilometre içme suyu hattı döşendi. Ardından kanalizasyon hattı bulunmayan mahalleye 3 kilometre hat döşenerek daha sağlıklı bir çevre için önemli bir adım daha tamamlandı.

Mahalle sakinleri artık yeni altyapıyı kullanmaya başladı

Muhtar Nurettin Yıldız ve mahalle sakinleri yeni altyapıdan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Altyapı çalışmaları ile kayıp, kaçak su sorununu da ortadan kaldıran MASKİ’ye vatandaşlar teşekkür ederek hanelere daha kaliteli ve verimli su ulaştığını söyledi. Yeniköy’de çalışmalar döşenen 5 bin metrekarelik üstyapı işi ile tamamlanarak altıyla üstüyle yepyeni bir görünüme imza atıldı.

“Suyumuzun tazyiki arttı”

Mahalle Muhtarı Nurettin Yıldız, “Sayın Başkanım Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Hiç kanalizasyon hattımız yoktu. Kanalizasyonumuz geldi. İçme suyumuz geldi. Parkemiz döşendi. Suyumuzun tazyiki arttı. Cengiz Başkanıma çok teşekkür ederim” dedi.

“Büyük Başkanım Cengiz Ergün’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim”

Mahalle Sakini İsmail Dirik, “Büyük Başkanım Cengiz Ergün’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Köyümüzün altyapısı yok gibiydi. İçme suyu sıkıntımız vardı. Sağ olsun Başkanımız taş döşedi, altyapıyı yaptı” dedi.  

“Her şey çok güzel oldu”

Mahalle Sakini Zafer Ermiş, “Her şey çok güzel oldu. Köyümüz düzene girdi. Cengiz Başkanıma çok teşekkür ediyoruz” dedi.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 7.09.2022 09:08:00 1173 0
Tarih: 07.09.2022 09:08 Güncelleme: 07.09.2022 09:08
Haberi Sesli Oku