Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, Turgutlu ve Salihli ilçelerinde haşereyle mücadele çalışmaları noktasında saha denetimi gerçekleştirdi. Mahalle muhtarları ile bir araya da gelen İnce, yaz mevsiminde karasinek ve sivrisinek üremesinin önlenmesi için topyekûn mücadele edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

İl genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu canlıların üremelerine imkan verecek ortamların giderilmesi noktasında da vatandaşları bilgilendiriyor. Bu kapsamda ilçe ziyaretlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, Haşere İle Mücadele Şube Müdürü Firuze Ak ile birlikte Turgutlu ve Salihli ilçelerini ziyaret etti. Muhtarlık İşleri Şube Müdürlükleri ve mahalle muhtarlarını ziyaret eden İnce, yaz mevsiminde karasinek ve sivrisinek üremesinin önlenmesi için topyekûn mücadele edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Üremelerine İmkan Vermeyin

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde vatandaşların rahat bir yaz mevsimi geçirmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, “Sivrisinek ve karasinek mücadelemizi ilaçlama çalışmalarımızla sürdürüyoruz. Ancak yapay su birikintilerinin bu haşerelerin üremesine imkan verdiğini hatırlatmak istiyorum. Evlerin balkonunda, bahçelerinde bulunan kova, bidon, saksı altlığı, kullanılmayan araba lastikleri, su kapları vb. alanlar haşere üremesine davetiye çıkaran alanlardır. Yalnızca belediyemizin ilaçlama çalışmasıyla bununla mücadele etmek imkansız hale gelir. Bu nedenle hemşehrilerimizin bu tür olumsuzluklara izin vermemelerini istiyoruz. Yaz mevsiminde karasinek ve sivrisinek üremesinin önlenmesi için topyekûn mücadele edilmesi gerekiyor” dedi.



Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 12.06.2022 14:10:00 979 0
Tarih: 12.06.2022 14:10 Güncelleme: 12.06.2022 14:10
Haberi Sesli Oku