SARUHANLI - Turgutlu Belediyespor Hentbol Takımı altyapısında yetişen iki sporcu Yıldız Milli Kadın Hentbol Takımı Kampına katılmaya hak kazandı. Ağustos ayında gerçekleşecek Avrupa Şampiyonası öncesinde düzenlenen kampın sonunda Turgutlu Belediyesporlu oyuncular ilk 20’ye girebilirse şampiyonada Türkiye’yi temsil edecekler.

Turgutlu Belediyespor altyapısının iki başarılı sporcusu Elif Küçükcankurtaran ile Rabia Er, Yıldız Milli Kadın Hentbol Takımı Kampına katılarak 7-15 Ağustos tarihlerinde Litvanya'nın Klaipeda şehrinde düzenlenecek olan 2021- 17 Yaş Yıldız Kadınlar Avrupa Şampiyonası'na hazırlanıyor. Turgutlu Belediyespor altyapısında yetişen, şu anda Anadolu Üniversitesi GSK’de forma giyen Rabia Er ve Araç Belediyespor SK oyuncusu Elif Küçükcankurtaran, kampa katılan 46 sporcu içerisinde ilk 20’ye seçilmek ve Avrupa Şampiyonası’nda yer almak için mücadelesini ortaya koyacak.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz, “Altyapımızda yetişen, Eskişehir ve Kütahya takımlarında forma giyen genç sporcularımızın kamp sürecini başarılıyla tamamlamalarını temenni ediyorum. İnanıyorum ki sporcularımız kamp sonucunda ilk 20 sporcu içerisinde yer alarak Litvanya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda Turgutlu’muzu ve ülkemizi temsil edecekler. Genç sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Gürhan Özcan’ın Acı Günü: Annesi Münevver Özcan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Saruhanlı'da vefat...

Kan donduran vahşet: Aile evlerinde ölü bulundu, komşular şokta!

Ticari taksiyle geldikleri ilçede 2 milyon TL'lik dolandırıcılık yaptılar

Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı

İş kazası: 55 yaşındaki Şahıs hayatını kaybetti

Ünlü profesör Canan Karatay eşini kaybetti! Ölümüyle sarsıldı

Bilişimde ortak akıl

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Yangında 2 ev kullanılmaz hale geldi

Renkli tabak kuralı ile bağışıklık güçlendirilebilir

Hem öğretmenler hem veliler yarıştı

Manisa SAL'da heyecan başladı

Manisa'da 61 kadın öğretmen 24 Kasım’ı Gençlik Kampında kutladı

Eğitimci başkan emekli öğretmenleri konuk etti

Önce belgesel ardından söyleşi

Otomobil tarlaya uçtu: 1’i bebek 5 yaralı

Alaşehir’de sentetik ecza operasyonu: 1 tutuklama

16 yaşındaki genç kız av tüfeği ile vurulmuş halde bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 28.05.2021 10:57:00 811 0
Tarih: 28.05.2021 10:57 Güncelleme: 28.05.2021 10:57
Haberi Sesli Oku