SARUHANLI - Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı iki önemli ismi kadrosuna kattı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Nazlıcan Yalçındağ ve Çağla Uslu’yu Turgutlu Belediyesporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Geçtiğimiz yıl kurulan ve bu yıl Play-OFF hedefiyle transfer çalışmalarına devam eden Turgutlu Belediyespor iki önemli ismi kadrosuna kattı. Son olarak süper lig takımlarından Çankaya Üniversitesi forması giyen Nazlıcan Yalçındağ ile geçtiğimiz yıl namağlup şampiyon olan Ceyhan Belediyespor’da oynayan Çağla Uslu için Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın makamında imza töreni düzenlendi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın: “Öncelikle genç sporcularımıza hem Turgutlu’muza hem takımımıza hoş geldin diyor, sakatlıklardan uzak başarılı bir sezon diliyorum. Biliyorsunuz geçtiğimiz yıl kurulan takımımızda hedefimizi büyüttük. İnşallah sezon sonu istediğimiz yerde olacağız.”dedi.

Uzun forvet olarak oynayan 22 yaşındaki Nazlıcan Yalçındağ Ceyhan altyapısında yetişti. Sırasıyla ASKİ, Mersin Üniversitesi, Mersin Büyükşehir Belediye, Mersin Üniversitesi ve son olarak süper ligde Çankaya Üniversitesi formalarını giydi.

Guard ve point guard pozisyonlarında oynayabilen 21 yaşındaki Çağla Uslu da Ceyhan altyapısında yetişti. 3 yıl formasını giydiği Osmaniye ile süper lig tecrübesi de yaşayan Çağla son olarak geçtiğimiz sezonu namağlup tamamlayan Ceyhan Belediyespor’da forma giymişti.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 21.08.2020 08:57:00 2221 0
Tarih: 21.08.2020 08:57 Güncelleme: 21.08.2020 08:57
Haberi Sesli Oku