SARUHANLI - Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol ve Kadın Voleybol Takımları geçtiğimiz hafta olduğu gibi aldıkları galibiyetlerle art arda mutluluk yaşatmaya devam ediyor.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol ve Kadın Voleybol Takımları pazar günü oynanan maçlarda rakiplerini yenerek bir haftayı daha galibiyetle noktaladı. Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, deplasmandaki üçüncü maçında Samsun Basketbol İhtisas Takımının evine konuk oldu. Rakibini 79-42 yenen Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı maç boyunca üstünlüğünü korudu. Halime Vural 17 sayıyla takıma en fazla sayı kazandıran oyuncu olurken Gizem Gökdemir 12, Cansu Özdoğan ve Ashley Nneka Ezeh 11’er sayıyla maçın diğer skorer isimleri oldular.

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Kadınlar 2. Ligindeki üçüncü maçında Altekma Altınordu Takımı ile karşı karşıya geldi. Balçova Spor Salonunda oynanan karşılaşmada Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 14-25, 25-23, 23-25, 25-18, 12-15 set sonuçlarıyla rakibi Altekma Altınordu’yu kendi sahasında 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Başkan Çetin Akın ve Başkan Yardımcısı Fırat Honaz Kadın Voleybol Takımını yalnız bırakmadı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Eşi Sabriye Akın ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz ile birlikte Kadın Voleybol Takımını yalnız bırakmayarak İzmir’de oynanan maçı tribünden takip etti.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz, “Kadın Basketbol ve Kadın Voleybol Takımlarımız tıpkı geçen hafta olduğu gibi bu hafta da peş peşe kazandıkları galibiyetlerle bizlere bir kez daha çifte heyecan ve mutluluk yaşattılar. Her iki takımımızı da yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.



Başkan Cıllı’dan yatırım açıklaması

Bayan Voleybolcular Gülşah Durbay anısına Turnuvada mücadele etti

Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 15.11.2021 16:21:00 759 0
Tarih: 15.11.2021 16:21 Güncelleme: 15.11.2021 16:21
Haberi Sesli Oku