SARUHANLI - Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, deplasmanda oynadığı üç maçın ardından rakibini kendi evinde ağırlayacak. Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımının İstanbul Panterleri ile karşı karşıya geleceği maç, 1 Mayıs Cumartesi günü saat 14:00’da Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda oynanacak.

Türkiye Kadınlar Bölgesel Ligi C Grubunda oynadığı tüm maçlardan galip taraf olarak ayrılan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, rakibi İstanbul Panterleri ile ikinci kez mücadele edecek. İstanbul Panterleri ile oynadığı ilk maçı 88-49 kazanan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, rakibini bu kez kendi evinde ağırlayacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda oynanacak karşılaşma 1 Mayıs Cumartesi günü saat 14:00’da başlayacak. Maç aynı zamanda Turgutlu Belediyesinin Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Serdar Babacan, “Deplasmanda oynadığımız üç maçın ardından yarın kendi evimizde rakibimizle mücadele edeceğiz. İlk maçımızdan itibaren artan tempomuz ve ortaya koyduğumuz başarılı hamlelerle sahadan galip olarak ayrılan taraf hep biz oluyoruz. Rakibimizle ikinci kez karşı karşıya geleceğiz. Takım olarak hazırlıklarımızı ve planlamalarımızı yaptık. Yarınki maçımızda da galip olan takımın biz olacağına inanıyoruz” dedi.



Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 30.04.2021 05:23:00 1275 0
Tarih: 30.04.2021 05:23 Güncelleme: 30.04.2021 05:23
Haberi Sesli Oku