TURGUTLU - Turgutlu Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetimler Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) arasında sosyal denge tazminatlarına yönelik sözleşme imzalandı. Buna göre 2023 yılında memur ve sözleşmeli çalışanların sosyal denge tazminatları yüzde 59’luk artışla 1100 TL’den 1750 TL’ye yükseldi. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, ”Göreve geldiğimiz günden bu yana emeğini işine yansıtan tüm mesai arkadaşlarımızın haklarını sonuna kadar koruduk ve korumaya devam ediyoruz. Ekonomik darboğazın net bir şekilde hissedildiği bu dönemde doğru adımlarla hem projelerimize kaynak oluşturuyoruz hem de çalışanlarımızı ağır şartlar altında ezdirmemeye çalışıyoruz” dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ile TÜM BEL-SEN Manisa Şubesi İdari Sekreteri Elif Ceren Müftüoğlu ve İşyeri temsilcisi Erk Kayabaş arasında imzalanan söz konusu sözleşme sonrası memur ve sözleşmeli çalışanların maaşlarına ek olarak aldıkları sosyal denge tazminatları 2023 yılında yüzde 59’luk artışla net 1750 TL oldu.

“Mesai arkadaşlarımızın haklarını sonuna kadar korumaya devam edeceğiz”

”Göreve geldiğimiz günden bu yana emeğini işine yansıtan tüm mesai arkadaşlarımızın haklarını sonuna kadar koruduk ve korumaya devam ediyoruz” diyen Başkan Çetin Akın, ”Memur ve sözleşmeli çalışanlarımızı kapsayan sosyal denge tazminatlarına yüzde 59 artış yaparak 1750 TL’ye yükselttik. Ekonomik darboğazın net bir şekilde hissedildiği bu dönemde doğru adımlarla hem projelerimize kaynak oluşturuyoruz hem de çalışanlarımızı ağır şartlar altında ezdirmemeye çalışıyoruz. Turgutlu Belediyesi olarak cari borcu olmayan tek belediyeyiz. Esnafımıza hiç borcumuz yok, Türkiye’de kredisi en yüksek belediyelerden biriyiz. İmzaladığımız bu sözleşmenin ve almış olduğumuz kararların mesai arkadaşlarımız ve Turgutlu’muz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Emeğimize sahip çıkan Başkanımız Çetin Akın’a teşekkür ederiz”

TÜM BEL-SEN Manisa Şubesi İdari Sekreteri Elif Ceren Müftüoğlu ve İşyeri temsilcisi Erk Kayabaş, ”Ülkemizin ekonomik koşulları ve zorluklarına rağmen sosyal denge tazminatını sözünü yerine getirerek ödeyen ve emeğimize sahip çıkan Belediye Başkanımız Çetin Akın’a teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın makamında gerçekleşen imza törenine Belediye Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş ve Mithat Erden katıldı.



Yaşlı çift evlerinde ölü bulundu: Katil, kadının oğlu çıktı

Feci kaza; Eğlence mekanından çıkan genç feci şekilde hayatını kaybetti

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Yıldızspor 45 FK Yaz Okulu'nda ikinci dönem başlıyor

Bıçaklı dehşet! Yaralılar var

Vahşice katledilip valize konulmuştu: Genç kızın bilinmeyenlerini açıkladı

Kaçak içki operasyonunda 1 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi

Alaşehir'de kaçak tütün operasyonu

Manisa’da YKS mobil tercih danışma noktaları kuruldu

Manisa'da 5 binin üzerinde sentetik ecza hapı ele geçirildi

Gençlik Meclisi kuruluyor

Salihli’nin tarihi mahallesinde eller yağmur için semaya açıldı

Manisa’da zeytin bahçesinde asırlık top mermisi bulundu

Gözaltına alınan doktor serbest bırakıldı

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Otobüs şoförleri arasında yol kenarında bıçaklı kavga: 1 yaralı

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 8.01.2023 08:23:00 775 0

Tarih: 08.01.2023 08:23 Güncelleme: 08.01.2023 09:13
Haberi Sesli Oku
2.08.2025 13:05:00