Turgutlu Belediyesi “#SevgilimTürkiyem” Nakdi Bağış Kampanyasını Başlattı

Turgutlu Belediyesi, tüm Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketlerinin ardından yaraları sarmak amacıyla “#SevgilimTürkiyem” nakdi bağış kampanyasını başlattı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Evren Erbaş, Mithat Erden, Personel A.Ş. Genel Müdürü Orhan Eratıcı, Özel Kalem Müdürü Ali Nasuhoğlu, kampanyaya bağış yapan ilk isimler oldu.

Kahramanmaraş’ta 7.7 ve 7.6’lık depremlerle Türkiye’yi sarsan iki büyük depremin ardından Turgutlu Belediyesi bölge halkının yaralarını sarmak adına çalışmalarına devam ediyor. Depremin yaşandığı ilk saatlerde Kaymakamlık ve AFAD ortaklığında yapılan yardım kampanyasında 51 TIR yaşam malzemesi toplanarak depremzedelere ulaştırılmıştı. Turgutlu Belediyesi şimdi ise “#SevgilimTürkiyem” nakdi yardım kampanyasını başlattı. Turgutlu Kaymakamlığının onayı ile başlayan nakdi bağış kampanyasında toplanan bağışlar, depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının temin edilmesi noktasında kullanılacak.

Türkiye, bizim sevgilimiz. Bunun için de “#SevgilimTürkiyem” kampanyasını başlatıyoruz”

“#SevgilimTürkiyem” nakdi bağış kampanyasını duyuran ve kampanyaya ilk bağışı yapan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Geçen hafta Kahramanmaraş’ta asrın felaketi ile karşı karşıya kaldık. Birçok canımızı kaybettik, binlerce yaralımız var. Maalesef ciddi anlamda yardıma ihtiyaç var. Biz Turgutlu halkı olarak üzerimize düşen görevi layığıyla yaptığımızı ve yapmaya devam ettiğimizi düşünüyoruz; ancak bunun yeterli olmadığını gördük. Pazartesi günü kaymakamlığımıza yardım toplamayla ilgili müracaatımız oldu. Aldığımız izinler neticesinde Aşevi ve Hayır Merkezi bağış hesaplarımıza nakdi yardım kabullerimizi salı günü itibariyle başlattık. Bugün de çok önemli bir gün; Sevgililer Günü. Biz, Sevgililer Günü kutlamalarımızı bugüne kadar çok değerli bir şekilde gerçekleştirdik; ancak bugün hepimizin daha önemli bir görevi var. Bölgeye yapmış olduğumuz ayni yardımların yanında nakdi yardımlara da ihtiyaç var. Biz diyoruz ki; Türkiye, bizim sevgilimiz. Bunun için de ‘#SevgilimTürkiyem’ kampanyasını başlatıyoruz. Bu kampanyaya eşim Sabriye Akın adına bağış yaparak katıldım. Bağışın miktarıyla ilgili hiçbir açıklama yapmayacağız. Başkan Yardımcılarımız Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş, Mithat Erden ve belediyemiz üst yönetimi de bu kampanyaya katıldı. Bütün Turgutlu halkını da kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz” dedi.

Turgutlu Belediyesi personelinden 180 bin TL bağış

Turgutlu Belediyesi Personel A.Ş. bünyesinde çalışan personel, bir günlük yevmiye ücretini depremzedelere ulaştırılmak üzere bağışladı. Kısa sürede 180 bin TL toplanan yardım, “#Sevgilim Türkiyem” kampanyasına bağışlandı. Personel A.Ş. Genel Müdürü Orhan Eratıcı, “Turgutlu Belediyesi Personel A.Ş. olarak personelimizden toplamış olduğumuz bağışları, “#Sevgilim Türkiyem” kampanyasına bağışladık. Milletimizin ve memleketimizin başı sağ olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun” sözleriyle bağış dekontunu Başkan Çetin Akın’a teslim etti. Başkan Çetin Akın göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı belediye personeline teşekkür etti.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde başlayan “#SevgilimTürkiyem” nakdi bağış kampanyasına bağışlar, Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezinin TR92 0001 2009 5660 0007 0000 88 IBAN Numarasına gönderilebilir.

">



Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 14.02.2023 16:08:00 319 0

Tarih: 14.02.2023 16:08 Güncelleme: 14.02.2023 16:13

Haberi Sesli Oku