Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımında Kritik Mücadele

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımında Kritik Mücadele

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, play-off 2. maçında Botaş Gelişim Takımı’nı evinde konuk edecek.

TURGUTLU - Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, play-off 2. maçında Botaş Gelişim Takımı’nı evinde konuk edecek.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) normal sezonun sona ermesinin ardından başlayan play-off maçlarında Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Botaş Gelişim’i evinde ağırlayacak. Play-off çeyrek final karşılaşmalarında Botaş Gelişim ile eşleşen Turgutlu Belediyespor ekibi, deplasmanda oynadığı ilk maçtan 74-63 mağlup olarak ayrıldı. Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı play-off 2. maçında rakibi Botaş Gelişim’i yenmesi durumunda üçüncü maçını deplasmanda oynayacak. Çeyrek final karşılaşmalarında 2 galibiyet elde eden takım bir üst tura adını yazdıracak.

Ücretsiz sefer düzenlenecek

Turgutlu Belediyespor-Botaş Gelişim mücadelesi 16 Nisan Cumartesi günü saat 16:00’da Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak. Maçı izlemek isteyen sporseverler için ise saat 15:00’da Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası önünden ücretsiz sefer düzenlenecek.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “Play-off müsabakalarının ilk maçında çok iyi mücadele etmemize rağmen ne yazık ki mağlup olduk. Cumartesi günü en kritik maçlarımızdan birine çıkacağız. Play-off mücadelemize devam edebilmek için rakibimizi yenmekten başka çaremiz yok. Taraftarlarımızı cumartesi günü oynayacağımız bu önemli maça gelerek takımımıza destek olmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor