TURGUTLU - Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımının Kadınlar Federasyon Kupası’nın ilk maçındaki rakibi Urla Belediyesi olacak. Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma 13 Eylül Salı günü saat 15:15’te başlayacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) 2022-2023 sezonunu Kadınlar Federasyon Kupası ile açıyor. Eskişehir’de 13-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Kadınlar Federasyon Kupası karşılaşmalarında Turgutlu Belediyespor ekibinin ilk rakibi Urla Belediyesi olacak. Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı kupa maçlarında Kırklareli Basketbol ve Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor takımları ile de mücadele edecek.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Urla Belediyesi ile 13 Eylül Salı günü saat 15:15’te Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Turgutlu Belediyespor ekibi, Kırklareli Basketbol Takımıyla 14 Eylül Çarşamba günü saat 13:30’da Şehit Anıl Gül Spor Salonu, Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor Takımıyla 15 Eylül Perşembe günü saat 13:00’da Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Salonu’nda mücadele edecek. Maçlar aynı zamanda Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF) Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “TKBL’deki mücadelemize Kadınlar Federasyon Kupası maçlarıyla başlıyoruz. İlk rakibimiz Urla Belediyesi olacak. Kadınlar Federasyon Kupası maçlarını, sezon öncesinde değerlendirme yapabilmek ve başarılarımıza bir yenisini daha eklemek adına çok önemsiyoruz. Kupa maçlarında kentimizi en iyi şekilde temsil ederek güzel sonuçlar alacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 13.09.2022 09:34:00 641 0

Tarih: 13.09.2022 09:34
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00