SARUHANLI - Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yağıştan etkilenen kırsal mahallelerde çalışmalarını gerçekleştiriyor. Beş kırsal mahallede yağış sebebiyle bozulan yolları düzeltme çalışmaları ekipler tarafından yürütülüyor.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yağmur yağışının etkilediği kırsal mahallelerde Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın ziyaret ve hasar tespit çalışmalarının ardından hafta başından beri çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu doğrultuda Aşağıbozkır, Avşar, Çatalköprü, Dalbahçe ve Kurudere Mahallelerinde ulaşımın aksamaması, mahalle sakinlerinin herhangi bir tehlike yaşamadan yolları kullanabilmeleri amacıyla yağış sebebiyle bozulan yollarda düzeltme çalışmaları ekiplerce gerçekleştiriliyor.

Sarıbey Mahallesine Sebze Alım Yeri Yapıldı

Turgutlulular’ın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda hizmetlerini bir bir hayata geçiren Turgutlu Belediyesi Sarıbey Mahallesine sebze alım yeri kazandırdı. Üreticilerle tüketicileri buluşturan, aynı zamanda bölge halkının çok amaçlı kullandıkları sebze alım yeri yapımı çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tamamlandı. Ekipler program dahilinde Akçapınar Mahallesinde parke tamiratı çalışmalarını da yürüttüler.

Kırsal ve merkez mahallelerde sürdürülen çalışmalar ile ilgili açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Hafta başından beri yağıştan fazlasıyla etkilenen kırsal mahallelerimizde çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Beş kırsal mahallemizde yağış nedeniyle bozulan yollarımızda gerekli çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bununla birlikte Sarıbey Mahallemize sebze alım yeri kazandırdık. Kentimizin tüm noktalarına hizmetlerimizi kesintisiz şekilde ulaştırmaya devam edecek, Turgutlumuzun sorunlarına çözüm üretmeyi sürdüreceğiz” dedi.



Nöbet yerinde ölü halde bulundu

Mali müşavir evinde ölü bulundu

Gümüşçü cinayeti sanığına müebbet hapis

Düğün hazırlıkları yapan fizyoterapist kazada hayatını kaybetti

Trafik kazası: 1 ölü

Manisalı işitme engelli judocu, Tokyo’da madalya kazandı

MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi’nde Dünya Prematüre Günü kutlandı

16 Yaşındaki Genç, Annesini Darp Eden Babasını Bıçaklayarak Öldürdü

Mantar Toplamaya Giden Kişi Bulundu

ABD'den Dünya Kupası bileti olanlara "hızlandırılmış vize"

SARUHANLI’DA VEFAT…

Traktör kazasında ağır yaralanan hemşire adayı, yaşam mücadelesini kaybetti

Saruhanlılı 19 yaşındaki genç trafik kazasında hayatını kaybetti

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

AĞIRALİOĞLU’NDAN MANİSA’DA SERT MESAJLAR: “MEMLEKETİN BU HALİNE RAZI DEĞİLİZ”

Saruhanlı'daki sahipsiz köpekler doğal yaşam alanına alınıyor

Paşaköy FK zirvede farkı üç yaptı: 0 - 7

HAYVANCILIĞI BIRAKMA NOKTASINA GELEN BESİCİLER, CHP’Lİ BAŞEVİRGEN’E GİRDİ MALİYETLERİNDEN DERT YANDI: “ŞAP HASTALIĞI GELMESİN DİYE DURMADAN KİREÇ ATIYORUZ BİRDE KİREÇ MALİYETİMİZ ÇIKTI”

Gümülcelispor 2-2 Yunusemre Belediyespor, Kritik maçta kazanan yok

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 6.02.2021 12:09:00 4956 0
Tarih: 06.02.2021 12:09 Güncelleme: 06.02.2021 12:09
Haberi Sesli Oku