TURGUTLU - Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin Manisa´da yerel bir televizyon programına konuk oldu. 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ETV ekranlarından yayınlanan ve moderatörlüğünü Arif Pektaş´ın yaptığı ?Kasabadan Turgutlu´ya´ adlı programın bu haftaki konuğu oldu. Turgutlu´ya dair herşeyin samimi bir sohbet havası içinde anlatıldığı programda Turgutlu´nun çehresini değiştirecek hizmetler anlatıldı. Büyükşehir Belediyesi´nin Turgutlu´ya kazandıracağı projeleri paylaşan Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlk olarak Turgutlu´da cumartesi pazarı olarak bilinen yerin modernleşmesi adına Büyükşehir Belediyesi´nin Kapalı Pazaryeri ve Otopark projesini hayata geçirdiğini belirten Gençoğlu, projede sona gelindiğinin de müjdesini verdi. Modern şehircilik anlayışının her geçen gün daha önem kazandığını belirten Gençoğlu, ?Kapalı Pazar Yeri ve Otopark projemiz ile Turgutlu´da modern şehircilik anlayışını harekete geçirmiş olacağız. Bu projeyi hayata geçirmemizde bizlere her anlamda desteğini esirgemeyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin´e de teşekkür ederim? diye konuştu.
TURGUTLU´YA MODERN KAVŞAK GELİYOR
Programda Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile Büyükşehir Belediyesi´nin gerçekleştireceği hizmetleri anlatan Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Turgutlu´nun en önemli sorunlarından biri olan E-96 Karayolunun merkez mahallelerinden geçmesinin büyük problemler yaşattığını belirtti. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ise Büyükşehir Belediyesi ile beraber bu çok önemli projeyi hayata geçirmek için hızlı bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün kavşak projelerine çok önem verdiğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, göreve geldiği günden bu yana Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile gerçekleştirdiği her sohbette kavşak projesinin önemine değindiğini dile getirerek, projenin gerçekleşmesi ile şehir içi trafik ile şehir dışı trafiğin birbirinden ayrılacağını, Turgutlu´yu çok büyük sorundan kurtaracaklarını belirtti.
TURGUTLU´YA BÜYÜK HİZMETLER KAZANDIRILIYOR
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, programda Büyükşehir Belediyesi´nin asfalt konusunda Turgutlu´da 88 kilometrelik bir çalışması olduğunu belirtti. Taş parke çalışması ile de mahallelerin tozdan ve çamurdan kurtulduğunu dile getiren Gençoğlu, bu çalışmaların Turgutlu Belediyesi ile işbirliği ile gerçekleştiğini belirtti. Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ile ilgili de konuşan Gençoğlu, tesisin tamamlandıktan sonra Turgutluda toplanan çöplerin buradan alınarak, aktarma ile Uzunburuna aktarılacağını belirtti. Turgutlu´ya kazandırılacak Turgutlu Ovacık Doğal Gençlik Kampı, Irlamaz Rekreasyon Projesi, Gıda Bankası, Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu projeleri ile MABEM ve MASMEK kursları ve Ulaşımda ilçeye kazandırılan yeni otobüslerinde konuşulduğu programda Turgutlu´ya 2016 yılında kazandırılacak vurgulandı.



UNUTMAZ ZEYTİNYAĞI FABRİKASI ZEYTİN SIKIM SEZONUNU AÇTI

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

MHP SARUHANLI İLÇE TEŞKİLATI EV EV SOKAK SOKAK HALKIN ARASINDA

SARUHANLI’DA VEFAT…

Saruhanlılı öğretmenlerden Turnuva başarısı

Traktör devrildi: 1 ölü

Deprem oldu hissetiniz mi?

Evinde silahla vurulmuş halde bulundu!

Servis sürücüsü dehşet anlarını anlattı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı duyurdu

Görme engelliler Spil Dağı zirvesinde bayrak değiştirdi

Deneyap 2025 mezuniyet programı gerçekleştirildi

Öğrenci servisi yandı: 13 çocuk son anda kurtarıldı

Manisa Şehir Hastanesi 7 Yaşında

Büyükşehir’den Saruhanlı Okullarında Spor malzemesi

Paranın ilk basıldığı Sardes Antik Kenti artık gece de parlıyor

SALİHLİ KEMERDAMLARI GELENEKSEL 4. YAĞMUR DUASINA YOĞUN KATILIM OLDU

Traktör kazası: 1 ölü

Otobüs kaptanı otel odasında ölü bulundu

Otomobil ile tır çarpıştı: 1 yaralı

Devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 6.12.2015 11:04:53 451 0
Tarih: 06.12.2015 11:04 Güncelleme: 06.12.2015 11:04
Haberi Sesli Oku