TURGUTLU - Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Turgutlu Meslek Yüksek Okulu´nun (MYO) 22. dönem mezuniyet törenine katıldı. 
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksek Okulu 22. dönem mezuniyet töreni, okul bahçesinde düzenlenen bir tören ile gerçekleşti. Törende açılış konuşması MYO Müdürü Prof. Dr. Kenan Yalınız tarafından gerçekleşti. Yalınız, eğitimini tamamlayan tüm öğrencilere yaşamlarında başarılar diledi. Ardından konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, ?Meslek Yüksek Okulumuz´un varlığı sizler gibi ülkemizin dört bir yanından gelen gençlerin Turgutlumuz´u tanımasına da olanak sağlamaktadır. Bu anlamda bizler de siz gençlerimizi birer hemşerimiz kabul ediyoruz. Hem sizlerin ilçemizle bütünleşmesi, hem de Meslek Yüksek Okulu ve belediyemizin entegrasyonu ile oluşacak işbirliğinden şehrimizin istifade etmesini hedefliyoruz. Eğitimde ülke çapında ses getiren çalışmalara imza atan, köklü bir geçmişe sahip Celal Bayar Üniversitesi, Manisa´nın olduğu kadar Turgutlumuz´un da gözbebeğidir" dedi. Daha sonra Kaymakam Uğur Turan ve Rektör Prof. Dr. Kemal Çelebi birer konuşma yaparak mezun olan öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi. Dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edilirken, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi de Turgutlu MYO´ya verdiği destekten dolayı Kaymakam Uğur Turan´a, Belediye Başkanı Turgay Şirin´e ve Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ulcay´a birer hediye takdim etti. Mezuniyet coşkusunun yaşandığı son bölümde ise öğrenciler kepleri havaya atarak okuldan mezun olmanın coşkusunu yaşadılar.
Mezuniyet törenine CBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, CBÜ Turgutlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Kenan Yalınız, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ulcay, dekan yardımcıları, öğretim görevlileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.



Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 12.06.2017 07:22:23 690 0

Tarih: 12.06.2017 07:22
Haberi Sesli Oku
5.05.2025 11:04:00