SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesi ilçede olası kazaların önlenmesi amacıyla Saruhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü motosiklet sürücülerine kask, traktör sürücülerine ise reflektör dağıtılması için protokol imzalandı.

Saruhanlı Belediyesi Başkanlık makamında düzenlenen protokole, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İlçe Emniyet Müdür Vekili Barış Bora Şenyurt, Belediye Başkan Yardımcıları, Ercan Bilgiç ile Suat Dikbaş ve meclis üyeleri katıldı.

Saruhanlı Belediyesi tarafından satın alınan 100 adet kask ile 1000 adet reflektör motosiklet sürücüleri ile traktör sürücülerine dağıtılmak üzere İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Barış Bora Şenyurt´a imzalanan protokolde verildi.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı burada yaptığı açıklamada, ?Saruhanlı Belediyesi olarak bugün yine bir projeyi hayata geçiriyoruz. Geçtiğimiz yıl yaz döneminde büyük bir kaza meydana gelmişti. Salihli ? Gölmarmara yolu üzerinde tarım işçilerini taşıyan bir araç maalesef kaza yaptı. Ve çok ciddi bir şekilde can kayıpları oldu. Daha sonra tarım bölgesinde yaşadığımız için traktörlerle tarlasına giden zeytinliğine, bağına giden vatandaşlarımız yol güvenliğini sağlaması açısından bizlerde Saruhanlı bölgesinde böyle bir projeye imza atmaya karar verdik. Ve çiftçilerimizin yolda güvenli bir şekilde gitmeleri, trafik güvenliğini sağlamak ve trafikte yolun görünürlüğünü tanımak için 1000 adet reflektör aldık. Bunları inşallah önümüzdeki süreç içerisinde Emniyet müdürlüğümüz ve jandarma komutanlığı aracılığı ile çiftçilerimize ulaştırmaya çalışacağız.? Dedi.

İlçede motosiklet kullanımının yaz aylarının gelmesiyle arttığını bu nedenle de meydana gelen motosiklet kazalarında vahim sonuçlar yaşandığını vurgu yapan Başkan Yaralı, şunları kaydetti; ?Belediye, Jandarma ve Polis olarak üçlü bir proje oluşturarak bu projeyi birlikte protokol ile imza altına aldık. Motosiklet sürücülerinin can güvenliğini sağlamak amacıyla belediye olarak kask temin ettik. Emniyet müdürlüğümüz aracılığıyla motosiklet sürücülerine ulaştıracağız. Traktör kullanıcılarımıza da satın aldığımız reflektörleri Jandarma Komutanlığımız aracılığı ile ulaştıracağız.?

Yaralı, ?Buradan vatandaşlarımıza trafikte özellikle dikkatli olmalarına, Sayın Başbakanımızın ulaştırma bakanlığı zamanında ?Yolların Kralı Olmaz, Yolların Kuralı olur.´ Sözünü hatırlatıyorum. İnşallah vatandaşlarımızda bu kurallara uyacaktır. En az şekilde kazalarda karşılaşacak şekilde bu projemizin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.?  Şeklinde konuştu.



Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı Yapıldı

Ekrem Başkan Çullugörece’de Vatandaşlarla Buluştu

Manisa’da Barajlar Doldu, Tarım İçin Su Seviyesi Yükseldi

Manisa’da Yıldız Kızlar Voleybol İl Şampiyonu Değerli Zamanlar Spor Kulübü oldu

Netice Okutan, Türkiye Kadın Belediye Başkanları Platformu Toplantısına Katıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde GETAT Polikliniğinde Hacamat Uygulamaları

CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “MARMARA GÖLÜ SİYASET ÜSTÜ BİR KONUDUR, YENİDEN SU TUTMAYA BAŞLAYAN GÖL İÇİN GEÇİMİNİ BURADAN SAĞLAYAN BÖLGE HALKI DESTEK BEKLİYOR”

TMO Kuru Üzüm Satışını Başlattığını Duyurdu!

Şampiyonluk Yolunda Kritik Viraj: Haydi Turgutlu Salona

Görevde 2 Yıl: Aynı Azim, Aynı Kararlılık

Saruhanlı'da vefat...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın Manisa'ya geliyor

Saruhanlı’da tarla değil servet! Satışa çıkarıldı…

Balıkesir Sındırgı’da korkutan deprem

Otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi’nde Başarılı ve Özellikli Operasyon

BAŞKAN CILLI’DAN 2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ MESAJI

Saruhanlı Belediyesi’nden Kurtuluş Mahallesi’ne Yeni Hizmet

Saruhanlı Belediyesi’nde memurlara yüzde 120 zam

TİRKEŞSPOR ZİRVEYE AYAR VERDİ: 1-2

Akhisar'da masaj salonlarına fuhuş operasyonu: 3 tutuklama

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 15.06.2016 18:14:30 0
Tarih: 15.06.2016 18:14 Güncelleme: 15.06.2016 18:14
Haberi Sesli Oku