MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı, 2022-2023 eğitim dönemi kapsamında Murat Germen ve Muradiye Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerini ağırladı. Çocukların trafik kurallarını eğlenerek öğrendikleri programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da katıldı. Program sonunda miniklere itfaiye yapbozu, kuru üzüm, ehliyet ve başarı belgeleri takdim edildi.    

Çocukların trafikte uyulması gereken kuralları eğlenerek öğrendikleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı, yeni eğitim öğretim dönemi kapsamında Murat Germen ve Muradiye Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerini ağırladı. Çocukların Trafik Eğitim Parkı’nı gezdikleri, teorik ve pratik eğitim aldıkları programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, Zabıta Dairesi Başkanı Evren Yıldız, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, İl Jandarma Trafik Müdürü Kıdemli Başçavuş Ünal Erdemir, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Trafik birimleri katılım sağladı.

Eğlenerek, Öğreniyorlar

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü işbirliği protokolüyle verilen eğitimlerde, minikler trafik kurallarını eğlenerek öğrenmenin keyfini çıkarıyor. Görevli trafik polisi, jandarma ya da trafik zabıtası tarafından teorik eğitimi alan minikler, daha sonra pratiğe geçiyor. Trafik eğitim parkında yer alan akülü araçlarla öğrendikleri bilgileri uygulayan minikler, hem eğleniyor hem öğreniyor.

Hediyeler Çocukları Mutlu Etti

         Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Murat Germen ve Muradiye Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerine eğitim sonunda itfaiye yapbozu, kuru üzüm, ehliyet ve başarı belgelerini takdim etti. Eğitim boyunca keyifli vakit geçiren öğrenciler, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hediyeleriyle mutlu oldular.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 1.12.2022 14:38:00 779 0

Tarih: 01.12.2022 14:38
Haberi Sesli Oku
2.05.2025 17:05:00