SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde yer alan 3 bin 700 metrelik tercihli otobüs yollarında başlattığı yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Boyama çalışmaları tamamlanan tercihli otobüs yollarında önümüzdeki günlerde de yönleri belirten ok işaretleri ile hız sınırını gösteren işaretlerin uygulaması yapılacak. Çalışmaları yerinde inceleyen Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin bayram boyunca sahada hizmet verdiğini belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekiplerince kent merkezinde bulunan 3 bin 700 metrelik tercihli otobüs yolunda başlattığı yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Boyama çalışmaları tamamlanan tercihli otobüs yollarında önümüzdeki günlerde de yönleri belirten ok işaretleri ile hız sınırını gösteren işaretlerin uygulaması yapılacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım da, Ulaşım Daire Başkanı Hüseyin Üstün ve Şube Müdürleri ile birlikte gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, "Büyükşehir Belediye ekiplerimizle bilfiil sahadayız. Bayram süresince de sahada olduk. Sokağa çıkma kısıtlamalarında, 3 yıl önce başlattığımız ve şehir merkezinin yolcu güzergahı ile alakalı hem yükünü alan hem de trafikte rahatlık sağlayan 3 bin 700 metrelik tercihli yol güzergahımızın bakımlarını yapmak için bize fırsat oldu. Bu süreçte sadece bakımlarını yapmıyoruz. Tercihli yolumuzla alakalı yaya korkuluğunu da yapıyoruz. Bugün boyama işlemlerimiz tamamlanıyor. Korkuluk işlemlerimizde de sona yaklaştık. Hem daha ferah, daha hızlı ulaşımın sağlandığı hem de halk açısından güvenilir olan iyileştirmelere devam ediyoruz" dedi.

Bayram Boyunca Sahadaydık

Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarına her alanda devam ettiğini vurgulayan Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, "Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatı üzerine hem biz yöneticiler hem de personelimiz bu bayram süresi boyunca sahada bulunduk. Sokağa çıkma kısıtlamalarını fırsat bilerek faaliyetlerimizi hızlı bir şekilde sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.



Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 17.05.2021 08:28:00 1107 0
Tarih: 17.05.2021 08:28 Güncelleme: 17.05.2021 08:28
Haberi Sesli Oku