Anahtar Kelimeler: Teknik Personele Teknik Eğitim Projesi

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğünün ZAFER tarafından desteklenen ‘Suyumuza Sahip Çıkalım’ adlı teknik destek faaliyeti projesi tamamlandı. Dokuz Eylül Üniversitesi’nden akademisyenler tarafından verilen eğitimin sonunda personele sertifikaları takdim edildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ‘Suyumuza Sahip Çıkalım’ isimli bir proje hazırlayarak, Zafer Kalkınma Ajansı (ZAFER) tarafından finansal destek görmeye hak kazandı. Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı bünyesinde yürütülen teknik destek faaliyeti kapsamında, teknik personelin bilimsel açıdan daha da beslenmesi ve bilgilendirilmesine yönelik bir eğitim organize edildi. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mühendislik Fakültesi’nden Prof. Dr. Davut Özdağlar, Dr. Sevgi Toksöz Güneş ve Dr. Hasan Sarptaş, hazırladıkları sunumlar aracılığıyla ilgili teknik personele bilgi aktarımında bulundular. Su temini sistemleri, su ihtiyacı ve talebi gibi konuları da içeren eğitim sonunda tüm katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

“Hem insana, hem şehrimize yatırım yapıyoruz”

Eğitimin ardından projede görevli akademisyenler, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer’e makamında ziyaret gerçekleştirdiler. Paylaştıkları kıymetli bilgiler için teşekkür eden Genel Müdür Yardımcısı Aydınyer, personelin bilgi birikimini ve dolayısıyla verilen hizmetin kalitesini artırma yoluyla, hem insana hem de şehre yatırım yaptıklarını vurgulayarak proje ekibine de tebriklerini iletti. 



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 3.02.2020 10:22:00 514 0

Tarih: 03.02.2020 10:22
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00