Tekne tatili yapan Fahriye Evcen’in yüzündeki değişim takipçilerinden kaçmadı

Kısa bir süre önce ikinci çocuğunu kucağına alan Fahriye Evcen, sıcak havaların gelmesiyle birlikte yaz sezonunu açtı. Zaman zaman tatilden paylaşımlar yapan Fahriye Evcen’den şimdi ise tekne pozuyla takipçilerinin karşısına çıktı. Fahriye Evcen’in bazı takipçileri güzel oyuncunun yüzündeki değişimi eleştirdi.

2019 yılında ilk çocukları Karan'ı kucaklarına alan ekranların en ünlü oyuncularından Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, çifti geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne- baba olmanın mutluluğunu ise Kerem ile yaşamıştı.

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen mutlu evlilikleriyle adeta düşman çatlatıyor.İki çocukları olan çift her fırsatta birbirlerine olan aşklarını haykırıyor.

37 yaşındaki güzel oyuncu Fahriye Evcen geçtiğimiz günlerde plaj tarzını takipçilerinin beğenisine sundu.

Fahriye Evcen'in paylaştığı karede doğum kilolarından kurtulduğu görüldü.

Sosyal medya hesabından peş peşe bikinili pozlarını paylaşan Evcen'e takipçileri beğeni yağdırmıştı.

Fahriye Evcen şimdi ise zarif siyah elbisesiyle kamera karşısına geçti. Birbirinden farklı kareler paylaşan Fahriye Evcen güzelliğiyle gözleri üzerine çekti.

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Fahri Evcen’in suratında değişim olduğunu yorum olarak belirttiler.

Kalın ve dolgun kaşlarını incelten güzel oyuncunun yeni hali bazı kullanıcılar tarafından eleştirildi. Evcen’in yeni kaşlarına takipçileri alışamadı.



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 19.07.2023 00:31:00 903 0

Tarih: 19.07.2023 00:31 Güncelleme: 20.07.2023 17:45
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00