İçişleri Bakanlığına mülkiye müfettişi olarak atanan Saruhanlı Kaymakamı İlker Özerk Özcan için veda yemeği düzenlendi.

Sosyal Tesisler Kafeteryasında düzenlenen yemeğe, Saruhanlı Kaymakam Vekili Hüseyin Karameşe, Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin, Yasin Çakan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ekrem Koçer, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, kurum müdürleri, katıldı.

Burada bir teşekkür konuşması yapan Kaymakam Özcan, devletin çeşitli kademelerinden geldiğini, devlet işlerinde devamlılığın esas olduğunu söyledi.

Ülkenin her tarafının ayni topraklar olduğunu ifade eden Özcan, "Her yerde halkımızın hizmetinde bulunmak bizim için gururdur. Gelecek zamanlarda da yine karşılaşmayı ümit ediyorum. Bizler burada bir aile olduk. Sizler de güvenlik kuvvetleri olarak ciddi fedakârlıklarda bulunarak büyük hizmetlerde bulunuyorsunuz. Sevkinizi kırmayın. Allah sizleri korusun. Hakkım sizlere helal olsun, sizlerde hakkınızı helal edin" dedi. 



Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 22.02.2018 10:28:53 1220 0
Tarih: 22.02.2018 10:28 Güncelleme: 22.02.2018 10:28
Haberi Sesli Oku