Tartıştığı halasını satırla öldürdü, babaannesini yaraladı, intihara teşebbüs etti
İzmir'in Bayraklı ilçesinde tartıştığı halasının boynuna satırla vuran kişi, daha sonra babaannesini yaraladı ve ardından aynı satırla boynuna vurarak intihara teşebbüs etti. Meydana gelen olayda hala hayatını kaybetti, babaanne hafif yaralandı, saldırgan ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Olay, gece saatlerinde Gümüşpala Mahallesi 7003 sokakta bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aynı evde yaşayan M.A. (21) ile babaannesi H.A. arasında tartışma çıktı. Bağrışma sesleri üzerine uyanan M.A.'nın halası Gurbet Ayaz (43) tartışmaya dahil oldu ve M.A. ile tartıştı. Bu esnada evden çıkan Gurbet Ayaz'ın peşinden giden yeğeni M.A., eline aldığı satırla halasının boynuna vurdu. Gurbet Ayaz kanlar içerisinde yere yığılırken M.A., eve döndü ve babaannesini darbetti. Cinnet getirdiği iddia edilen M.A. daha sonra halasına vurduğu satırla kendi boynuna vurdu.
Olay yerinde öldü
Olayı bildiren çevre sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Gurbet Ayaz'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Talihsiz kadının cansız bedeni savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Ağır yaralı olarak hastanede
Olayda hafif yaralandığı belirlenen babaanne ayakta tedavi olurken, satırla kendi boynuna vuran ve ağır yaralandığı belirlenen M.A., sağlık ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Halasını öldüren, babaannesini yaralayan ve kendi boynuna da satırla vuran M.A.'nın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
Psikolojik sorun iddiası
Öte yandan, olayı gerçekleştiren M.A.'nın askerden yeni geldiği, anne ve babasından ayrı olarak babaannesi ve halasının bulunduğu evde yaşadığı, uzun süredir psikolojik sorunlarının olduğu öne sürüldü.
Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'daki sahipsiz köpekler doğal yaşam alanına alınıyor

Paşaköy FK zirvede farkı üç yaptı: 0 - 7

HAYVANCILIĞI BIRAKMA NOKTASINA GELEN BESİCİLER, CHP’Lİ BAŞEVİRGEN’E GİRDİ MALİYETLERİNDEN DERT YANDI: “ŞAP HASTALIĞI GELMESİN DİYE DURMADAN KİREÇ ATIYORUZ BİRDE KİREÇ MALİYETİMİZ ÇIKTI”

Gümülcelispor 2-2 Yunusemre Belediyespor, Kritik maçta kazanan yok

Spilkent projesinde çalışmalar hızlandı

Sarıgöl’de pekmez yapımına hız verildi

Evde çıkan yangında hayatını kaybetti, 20'den fazla kedi de telef oldu

Otomobil tırla çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı

Kütahya'da 5 katlı binanın teras katında çıkan yangın paniğe neden oldu

Vali Özkan yaralı polis memuru Hatice Ünal’ı hastanede ziyaret etti

Sarıhanlı Ziraat Odası Başkanı Okur'dan TARSİM Prim Artışlarına Tepki

Kazada şehit olan Polis Memuru Ali Barut son yolculuğuna uğurlandı

SİMAV’DA DÜZENLENEN ÜÇ ETEK (YIRIKLI) GECESİ RENGARENKTİ

Saruhanlı'da vefat...

Yeniden Refah Partisi Şehzadeler’de Güven Tazeledi: İbrahim Şahin Mazbatasını Aldı

Önce eski sevgilisini sonra kendini vurdu!

Saruhanlı'da vefat...

Trafik kazasında şehit olan polis memurunun kimliği belli oldu

Trafik kazasında şehit olan polis memurunun kimliği belli oldu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 23.12.2023 13:28:00 1546 0
Tarih: 23.12.2023 13:28 Güncelleme: 23.12.2023 13:28
Haberi Sesli Oku