SARUHANLI - Saruhanlı İlçesi'nde Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir 4. Bölge Birliği Müdürlüğü'ne Bağlı olarak Saruhanlı'da faaliyet gösteren 144 Sayılı Tarım Kredi Kooperatifi tarımsal ihtiyacı dışında yeni hizmetler verecek.

144 Sayılı Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Harun Akdemir konuyla ilgili Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada, Tarım Kredi kooperatifinde 800 üyesinin tarımsal ihtiyacını karşıladıklarını bununla birlikte, kooperatiflerin tarımsal ihtiyaç dışında, beyaz eşya, mobilya ve diğer ev eşyaları için dayanaklı tüketim malları kredisi, bina mantolamaları ve iç tadilat ihtiyaçları için bakım onarım kredisi, eğitim, evlenme ve çeyiz ihtiyaçları gibi çiftçileri kredi imkânı sağlayacağını kaydetti.

Akdemir, ortaklarımız mayıs ayından itibaren bu krediyi diledikleri taktirde kullanmaya başlayacaktır. Bu kredilerin vadesi 1-4 yıl aralarında olacaktır. Bunun dışında çiftçilerimizin diğer ihtiyacı olan mazot, kömür, tohum, gübre zirai ilaç, ve benzeri konularda satış yapılırken zirai olmayan konularda satış yapacağız.” Dedi.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 4.05.2015 17:53:17 1442 0
Tarih: 04.05.2015 17:53 Güncelleme: 04.05.2015 17:53
Haberi Sesli Oku