POLİTİKA - Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, Nerede İslam ortak pazarı, din kardeşliği diye sormak istiyorum” dedi.

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Tarhan`ın basın toplantısı sadece dört dakika sürdü. Tarhan, Bir yıl önce bu ülkenin yoksul halkının aklının alamayacağı o düzeyde paralar kutulardan saçılmıştı. Bugünün saraylıları ‘Kimse bize operasyon yapamaz' demişti. ‘Bizim Allah'ımız var' diye konuşmuştu. Yönettikleri ekonomiye de güvenmediklerini anladık o dönem. Çünkü TL değil, dolardı istifledikleri. Neredeydi diyorum, riyallik, dinarlık bir durum yoktu. Nerede İslam ortak pazarı, din kardeşliği diye sormak istiyorum. Bunların olsa olsa dolar kardeşliği” diye konuştu.

Dış mihraklarla kol kola olanların dış mihraklardan bahsetmesinin ‘Zübük' hikayesi gibi olduğunu söyleyen Tarhan, Dünyanın en büyük rüşvet lobisi, Almanya'da, Rusya'da, Uganda'da değildi. Geziciler hakkını meydanda aramıştı. Meydanlarda bağırıp, çağırıp kalabalıkları suça ortak etmeye çalıştılar. Yetmedi; yargıyı da, emniyeti de o soygunu koruma aracı haline getirdiler. Yeni Yargıtay'a bir bakın” ifadelerini kullandı.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Pazartesi günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 16.12.2014 16:36:08 1146 0
Tarih: 16.12.2014 16:36 Güncelleme: 16.12.2014 16:36
Haberi Sesli Oku