Tarih: 30.04.2012 12:38

Taraftarların Hırsızlık Yaptığı İddiası

Facebook Twitter Linked-in

TARAFTARLARIN HIRSIZLIK YAPTIĞI İDDİASI

 

SARUHANLI - İzmir'de çarşamba günü oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçını izledikten sonra Bursa'ya dönen bazı Bursaspor taraftarlarının, maç dönüşünde mola verdikleri bir benzin istasyonunun marketinden hırsızlık yaptığı iddia edildi.

 

Manisa-Akhisar karayolundaki bir benzin istasyonundaki marketi işeten Murat Şenaylar, gazetecilere yaptığı açıklamada, çarşamba gece yarısı benzin istasyonuna giren bazı taraftarların aldıkları ürünlerin parasını vermeden marketten çıktığını ileri sürdü.

Taraftarların güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerini gazetecilere izleten Şenaylar, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"İlk tespitimize göre 30 güneş gözlüğümüz eksik. 6-7 otobüs taraftar grubu geldi. Bu kalabalık grup, marketi resmen yağmalamış, talan etmişler. Ürünler çalınmış. Biz daha sonradan kameralardan izledik. Kameraların önündeki Oyuncakları, gözlükleri ne kadar çaldıklarını görüyoruz. Bir de alkollü içecekler ve meşrubatlardan çok fazla çaldıklarını gördük. Görüntülerde aldıklarının parasını vermeden kasaya uğramadan dışarıya çıkıyorlar. Hatta birçoğunun çaldıklarını gizleme ihtiyacı bile duymadıkları açıkça görülüyor."

 

Şenaylar, görüntüleri izledikten sonra güvenlik kamerası görüntülerini Manisa İl Jandarma Komutanlığı'na teslim ettiklerini ve şikayetçi olduklarını belirtti.

 

Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —