Anahtar Kelimeler: Talih kuşu Bursa kondu

GÜNDEM - Milli Piyango tarafından düzenlenen şans oyunlarından Süper Loto´nun çekilişinde, 15 milyon liralık ikramiye Bursa´dan oynanan bilete çıktı.

Milli Piyango idaresince haftalık olarak düzenlenen Süper Loto´da 7 haftadır devreden büyük ikramiye, 3 Eylül çekilişinde sahibini buldu. Kimliği henüz bilinmeyen talihlinin biletini Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi Bilginler Caddesi´ndeki bir bayiden oynadığı öğrenildi. Yaklaşık 8 yıldır düzenlenen ve 411´nci hafta çekilişi yapılan Süper Loto´da 17, 19, 32, 34, 45 ve 48 numaraları 15 milyon 523 bin 355 lira 70 kuruş ikramiye kazandırdı.

Büyük ikramiyeyi kazandıran numaraların oynandığı bayi çalışanı Gönül Özden verdiği röportajda, "Çekilişten sonra bize başka bir bayiden arkadaşlarımız haber verdi. Talihli henüz bayimize gelmedi. Numaraların oynandığını sistemden görüyoruz, ancak oynayanın kimliğini bizde bilmiyoruz. Büyük ikramiyeyi kazandırdığımız için oldukça mutluyuz, hayırlı uğurlu olsun kime çıkmışsa, güle güle kullansın. Bin liralık oynayanlar var buradan, toplu oynayanlar var her hafta. Düzenli bir şekilde oynayanlar var tabi ki ama bilemiyoruz" diye konuştu. Özden, 15 yıldır bayiyi işlettiklerini, daha önce kendilerine gelen birinin 1 buçuk milyon lira ikramiye aldığını da sözlerine ekledi.



Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 4.09.2015 10:05:53 465 0

Tarih: 04.09.2015 10:05
Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri
5.05.2025 11:04:00