MAGAZİN -NSürpriz bir kararla yollarını ayırarak herkesi şoke eden Ata Demirer ile Özge Borak`ın boşanmasının ardındaki gerçek ortaya çıktı.

Ata Demirer-Özge Borak çiftinin boşanma nedenini deneyimli gazeteci İpek Durkal katıldığı bir programda açıkladı. Durkal, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

AYRILIK NEDENİ ATA`NIN CİMRİLİĞİ

"Ayrılığın maddi yönden olduğu, Ata Demirer`in paraya ihtiyaç olduğu dönemde biraz cimri davrandığı iddia ediliyor" diyen Durkal, "Her ikisinin de üzgün olduğunu biliyoruz. Ata ile Özge hala görüşüyor" dedi.

EN YAKIN ARKADAŞLARI BİLE ŞOKTA

Durkal, "Daha düne kadar çift birbirlerine olan aşklarından bahsediyordu. En yakın arkadaşları bile hayretler içerisinde. Kimsenin böyle bir durumdan haberi yoktu. Herkes o gün öğrendi. Hiç kimseye bir şey söylemediler" diye konuştu.

KOMŞULARI ATA DEMİRER`İN HALİNE ACIDI

Annesinin evine taşınan ve her akşam acıklı şarkılar dinleyen Ata Demirer`in hali komşularını üzdü.

Ata Demirer ile Özge Borak`ın evliliği Nisan 2012`de başlayıp 12 Kasım 2014`te bitmişti. Özge Borak ayrılığın ardından birlikte oturdukları evden taşındı. Demirer ise annesi Ayten Kaçar`ın Cihangir`deki evine kapandı. Neredeyse her akşam yüksek sesle ayrılık şarkıları, aşk türküleri söylüyor. Dertli dertli klarnet çalıyor. Efkar dolu saatler bazen gece yarısına kadar sürüyor.

Komşular rahatsız oldukları bu durum karşısında şimdilik sessiz. Nedenini de kendi aralarında şöyle konuşuyorlar: "Ata boşandığı için zaten üzgün. `Gürültüden rahatsız oluyoruz` diye şikayete gidersek çok ayıp olur. Bırakalım içini döksün rahatlasın."

 



Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 24.11.2014 08:53:18 509 0

Tarih: 24.11.2014 08:53
Haberi Sesli Oku
19.06.2025 16:39:00