Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10400,48%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21

Sponsor Firmaya Forma Hediyesi

Sponsor Firmaya Forma Hediyesi

SARUHANLI - Manisa Süper Amatör Küme A grubu takımlarından Saruhanlı Belediyespor yöneticileri, kulübün yeşil beyazlı formasının sponsorluğunu üstlenen Saruhan Emlak’ın sahibi Zeki Bilgin’e forma hediye etti.

Manisa Süper Amatör Küme A grubu takımlarından Saruhanlı Belediyespor yöneticileri, kulübün yeşil beyazlı formasının sponsorluğunu üstlenen Saruhan Emlak’ın sahibi Zeki Bilgin’e forma hediye etti.

Saruhanlı Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Çımat, beraberinde takımın yönetim kurulu üyeleri Saruhan Emlak’ın sahibi Zeki Bilgin’i işyerinde ziyaret etti.

Başkan Çımat burada yaptığı konuşmada kendisi de eski bir futbolcu olan Bilgin’in kulüplerinin formasının sponsorluğunu üstlenerek, takıma katkıda bulunduğunu kaydetti.

Bu sezon, Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeyi hedeflediklerini ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Çımat, kendilerine bu yolda yalnız bırakmayan herkese şükran borçlu olduklarını söyledi.

Maddi ve manevi desteğinden dolayı Bilgin’e teşekkür ettiklerini dile getiren Çımat, özel olarak hazırlattıkları ve üzerinde “Zeki Bilgin” yazan 45 sırt numaralı formayı Bilgin’e hediye etti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı da olan Zeki Bilgin ise sporu çok sevdiğini, gençlik yıllarında Saruhanlı Belediyespor’un da aralarında bulunduğu Manisa’daki Amatör Spor Kulüplerinde forma giydiğini anımsatarak, spora her zaman destek vermeye hazır olduğunu belirtti.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor