MANİSA - Yaklaşık 2 bin üyesi bulunan Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı için adaylığını ilk açıklayan isim Salih Karaağaç oldu. 18 yıl boyunca odada hem yönetim kurulu üyeliği hem de başkanvekilliği yapan Karaağaç, şoför esnafının da yoğun katılım gösterdiği basın toplantısıyla adaylığını açıkladı. 
Manisa´nın Yunusemre ilçesinde bir kafede düzenlediği programla Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan vekili Salih Karaağaç´a şoförler de destek verdi. Toplantıda konuşan Karaağaç, oda seçimlerinin 2018 ocak ile mart ayları arasında yapılacağını belirterek, ?Bu değerli ve onurlu göreve talibim. 1985 yılından beri odanın kayıtlı üyesiyim. 1999 yılında yapılan oda seçimlerinde Şoförler Odası Yönetim Kurulu´na seçildim. 2010 yılında yapılan oda seçimlerinden sonra da başkanvekili olarak seçildim. 2016 ağustos ayına kadar başkanvekili görevimi yürüttüm. Başkanımızın isteğiyle bu tarihte görevimden ayrıldım.? şeklinde konuştu.
Şoför esnafının desteğiyle göreve talip olduğunu ifade eden Karaağaç, ?2018 yılında yapılacak seçimlerden sonra inşallah sizlere başkan olarak hizmet etmek istiyorum.? dedi.
Görev yaptığı 18 yıllık süreçte şoför esnafının sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden Karaağaç, bu sorunları çözmek ve esnaflardan gelen ?Başkan ol´ çağrısı sonrasında aday olduğunu kaydetti.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Pazartesi günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 10.10.2017 13:58:34 653 0
Tarih: 10.10.2017 13:58 Güncelleme: 10.10.2017 13:58
Haberi Sesli Oku