YAŞAM - Şişecam Topluluğu´nun çalışanlarının çocuklarına yönelik olarak bu yıl dördüncü kez düzenlediği ?Annem/Babam Fabrikadayken´ konulu resim yarışması sonuçlandı. ?İş Sağlığı ve Güvenliği? bilincini artırmak amacıyla Topluluğun faaliyet gösterdiği 13 ülkedeki çalışanlarının çocukları arasında düzenlenen yarışmada 99 adet resim değerlendirildi. 

Şişecam Çayırova Sosyal Tesisleri´nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Şişecam Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman, ?Çalışanlarımız bize ailelerinin ve çocuklarının emanetidir. Topluluğumuzda İş Sağlığı ve Güvenliği kültürünün yayılması için yapılan çalışmalar sadece siz değerli çalışanlarımızı değil, ailelerinizi ve çocuklarınızı da kapsayacak şekilde, geniş bir çerçevede planlanmakta ve uygulanmaktadır. Bu kültürün çalışanlarımızın aileleri ve yakın çevrelerinde benimsenmesini önemsiyoruz? dedi.

27.08.2016 - Şişecam Topluluğu´nun ?İş Sağlığı ve Güvenliği? (İSG) bilincini artırmak amacıyla bu yıl dördüncü kez düzenlediği ??Annem/Babam Fabrikadayken´ konulu resim yarışmasının kazananları belli oldu. Topluluğun faaliyet gösterdiği 13 ülkedeki çalışanlarının çocuklarının katıldığı yarışmanın ödül töreni Şişecam Çayırova Sosyal Tesisleri´nde gerçekleştirildi. Yarışmaya Topluluğun faaliyet gösterdiği farklı ülkelerden katılan çocuklar, ödül töreni ve sonrasındaki eğlenceli etkinliklerle keyifli bir gün geçirdi. 

Şişecam Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman, ödül töreninde yaptığı konuşmada, faaliyet gösterdiği tüm alanlarda dünyada ilk üçe girme hedef ve vizyonuyla hareket eden Topluluğun bugün geldiği noktada yurt içinde 19, yurt dışında ise 25 olmak üzere toplam 44 üretim tesisiyle faaliyetlerini başarıyla sürdürmekte olduğunu belirtti. 

?Çalışanlarımız bize çocuklarının emaneti?

13 ülkedeki üretim faaliyetleri ve 150 ülkeye ulaşan satışlarıyla küresel bir oyuncu olan Şişecam Topluluğu´nun belirlediği yüksek hedeflere koşarken en önemli referanslarından birinin, kusursuz İSG uygulamaları olduğuna dikkat çeken Kırman, şöyle devam etti: ?Şişecam Topluluğu´nun hayata geçirdiği İSG uygulamalarının temelinde insan yaşamına ve sağlığına duyduğumuz saygı birincil önem taşımaktadır. Çalışanlarımız bize ailelerinin ve çocuklarının emanetidir. Topluluğumuzda İSG kültürünün yayılması için yapılan çalışmalar sadece siz değerli çalışanlarımızı değil, ailelerinizi ve çocuklarınızı da kapsayacak şekilde, geniş bir çerçevede planlanmakta ve uygulanmaktadır. Bu kültürün çalışanlarımızın aileleri ve yakın çevrelerinde benimsenmesini önemsiyoruz.? 

İSG konusunda çalışanları için daha rahat ve güvenli çalışma ortamı yaratmak adına sürekli çalışmalar yapıldığını ifade eden Kırman, şöyle konuştu: ?Topluluk olarak, üretim faaliyetlerimizin tüm aşamalarını sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamında gerçekleşmesi için sürekli çalışıyoruz. Dünyanın en büyük ilk üç üreticisi arasında yer almayı hedeflediğimiz ve büyüme stratejilerimiz çerçevesinde İSG çalışmaları ve uygulamaları büyük önem taşımaktadır. Bu doğrultuda, İSG kültürünü bir yaşam tarzı haline getirmek birincil görevimizdir.? 

İlk kez Türkiye dışındaki ülkelerden de katılım oldu

Törende konuşan Şişecam Topluluğu Endüstri İlişkileri Direktörü Ertan İren ise bu yıl dördüncüsü düzenlenen yarışmaya ilk kez Türkiye dışındaki Şişecamlılar´ın çocuklarının da katıldığını belirterek, ?26´sı yurt içi, 73´ü yurt dışı olmak üzere toplam 99 adet resmin değerlendirildiği yarışmaya hem fikirleri hem de çizgileriyle katılan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyoruz. Topluluk olarak sürekli geliştirdiğimiz İSG uygulamalarının hedeflenen başarıya ulaşabilmesi ancak sizlerin işbirliği ile mümkün olabilecektir. Bu anlamda desteğiniz bizim için büyük önem taşımaktadır? dedi. 

Şişecam Topluluğu Hakkında

Türkiye´nin en köklü kuruluşları arasında yer alan Şişecam Topluluğu düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanları ile soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında global bir oyuncudur.?Düzcam?, ?Cam Ev Eşyası?, ?Cam Ambalaj? ve ?Kimyasallar? olmak üzere dört ana iş grubunda faaliyet gösteren Topluluk, Türkiye´nin yanı sıra Almanya, İtalya, Bulgaristan, Romanya, Slovakya, Macaristan, Bosna Hersek, Rusya Federasyonu, Gürcistan, Ukrayna, Mısır ve Hindistan´da üretim yapmaktadır.

Bugün dünyanın cam ev eşyasında 3´üncü, cam ambalajda 4´üncü, düzcamda 5´inci büyük üreticisi konumundaki Şişecam Topluluğu, Avrupa´nın 4´üncü, dünyanın 10´uncu büyük soda üreticisi olmasının yanı sıra krom kimyasallarında dünya lideridir. Şişecam, 80 yılı aşkın deneyimi, 21 binden fazla çalışanı, 13 ülkeye yayılan üretim faaliyetleri ve 150 ülkeye ulaşan satışlarıyla uluslararası ölçekte bir Topluluk olarak ana faaliyet alanlarında dünyanın en büyük üç üreticisinden biri olma hedefiyle yoluna devam etmektedir.



Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
27.08.2016 15:13:00 298 0

Tarih: 27.08.2016 15:13

Haberi Sesli Oku