Sıla ile Efe annelerine sarılmış bulundu! Yüreğimiz ağladı!

Kahramanmaraşın Pazarcık ilçesindeki 7.7 ve Elbistandaki 7.6 büyüklüklerindeki depremlerde büyük yıkımın yaşandığı Hatayın İskenderun ilçesinde Selcan Bağış (29) ile kızı Sıla (8) ve 8 aylık bebeği Abdullah Efe evlerinin bulunduğu 4 katlı apartmanın çökmesi sonucu enkaz altında kaldı.

BİRBİRLERİNE SARILMIŞ BULUNDULAR

DHAda yer alan habere göre ekiplerin çalışması sonucu anne ve 2 çocuğunun cansız bedenleri, birbirlerine sarılı halde bulundu.

CENAZELER YÜKSEKOVAYA GÖTÜRÜLDÜ

Bağış ile 2 çocuğunun cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından teslim alınarak bugün sabah saatlerinde memleketleri Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dilektaşı köyüne getirildi.

YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİLER

Burada kılınan cenaze namazının ardından, Selcan Bağış ile çocukları yan yana açılan mezarlara gözyaşları arasında toprağa verildi.

KIZINI VE TORUNLARINI ELLERİYLE ÇIKARTTI

Kızını ve torunlarını kendi elleriyle ekiplerle birlikte enkazdan çıkarttığını belirten Abuzeyt Yalçın, "Kızım ve torunlarımın 4 katlı binanın enkazında birbirlerine sarılı halde kendi ellerimle çıkarttım. Allah kimseye böyle acı vermesin. Damadım gece vardiyasında çalışıyordu. O da ailesinin telaşına kapıldı. Ben kızımı ve çocuklarımı memleketime getirdim. Damadım da ailesini kurtarmak için orada kaldı." dedi.

"12 SAATLİK ÇALIŞMAYLA ENKAZDAN ÇIKARDIK"

Selcan Bağış´ın kuzeni Eyyüb Yalçın ise "Antalya´da çalışıyorum. Olayı duyar duymaz Hatay´a hareket ettim. Amcalarımla birlikte Selcan´ın yaşadığı İskenderun ilçesine vardık. 12 saatlik bir çalışmanın ardında Selcan ve çocuklarını birbirlerine sarılı şekilde enkazın içinde çıkartarak, bugün de memleketi Yüksekova Dilektaşı köyünde aile mezarlığında defnettik" diye konuştu.



'Delirten hastalık' kabusundan 3 yılın sonunda kurtulabildi

Kayıp köpeğini bulana 50 bin lira verecek

Ege Üniversitesi radyoterapide Avrupa’nın eğitim üssü oldu

Efsane müzikal 'Hisseli Harikalar Kumpanyası'na İzmir'de yoğun ilgi

Lösemili çocuklara anlamlı destek

Manisa'da öğretmenlere çifte bayram

Radikal Eğitim Kurumları, Öğretmenler Günü davetinde buluştu

Freni tutmayan otomobil park halindeki araçlara çarptı: 1 yaralı

Trafik kazası, birisi ağır 2 yaralı

Kız kardeşine şaka yapmak istedi gözaltına alındı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Gürhan Özcan’ın Acı Günü: Annesi Münevver Özcan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Saruhanlı'da vefat...

Kan donduran vahşet: Aile evlerinde ölü bulundu, komşular şokta!

Ticari taksiyle geldikleri ilçede 2 milyon TL'lik dolandırıcılık yaptılar

Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı

İş kazası: 55 yaşındaki Şahıs hayatını kaybetti

Ünlü profesör Canan Karatay eşini kaybetti! Ölümüyle sarsıldı

Bilişimde ortak akıl

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 8.02.2023 16:52:00 1397 0
Tarih: 08.02.2023 16:52 Güncelleme: 08.02.2023 16:52
Haberi Sesli Oku