Sevgilisini öldüren sanığa iyi hal indirimiyle 15 yıl ceza

3 yıl önce otomobilde kız arkadaşı Hasret Tutal'ı tabancayla vurarak öldüren Şervan Bekir Gülel (28),'in cezası 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimi uygulayarak 15 yıla indirildi.

7 Ekim 2021 tarihinde Şanlıurfa’nın Akpıyar Mahallesi’nde Şervan Bekir Gülel ve kız arkadaşı Hasret Tutal’ın bulunduğu otomobilden silah sesi geldi. Çevredekiler araca koştuklarında Hasret Tutal’ın vurulduğunu gördü. Çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Hasret Tutal, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Gözaltına alınan ve ifadesinde kız arkadaşını kazara vurduğunu söyleyen Şervan Bekir Gülel, tutuklandı.

Olayın ardından Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu sanık Gülel hakkında, ‘Kadına karşı kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen davanın karar duruşmasına tutuklu sanık Şervan Bekir Gülel ile ölen Hasret Tulal’ın yakınları ve taraf avukatları katıldı.

“TABANCAYI ALMAK İSTERKEN KAZARA ATEŞ ALDI, HASRET VURULDU”

Duruşmada son savunmasını yapan sanık Gülel, Hasret Tutal’ın kız arkadaşı olduğunu ve evlenmeyi planladıklarını belirterek, “Olay günü arabada birlikte dolaşıyorduk. Bir yerde durup sohbet etmeye başladık. Bu sırada Hasret torpidodaki bana ait ruhsatlı tabancayla oynamaya başladı. Ben tabancayı almak isterken kazara ateş aldı, Hasret vuruldu. Hemen arabadan inip, çevredekilerden yardım istedim. Hastaneye gittik ama kurtaramadık. Uzun süre kendime gelemedim asla onu vurmak, öldürmek gibi bir niyetim yoktu, sevdiğim evlenmek istediğim kadındı” dedi.

Taraf avukatlarını da dinleyen mahkeme heyeti daha sonra kararını açıkladı. Heyet, tutuklu sanık Gülel’i ‘kasten öldürme’



Büyükşehir’den Saruhanlı Okullarında Spor malzemesi

Paranın ilk basıldığı Sardes Antik Kenti artık gece de parlıyor

SALİHLİ KEMERDAMLARI GELENEKSEL 4. YAĞMUR DUASINA YOĞUN KATILIM OLDU

Traktör kazası: 1 ölü

Otobüs kaptanı otel odasında ölü bulundu

Otomobil ile tır çarpıştı: 1 yaralı

Devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

İki motosiklet çarpıştı; 2 yaralı

Cadılar Bayramı kutlaması kabusa döndü: Lise öğrencisi hayatını kaybetti

Kazada ağır yaralanan yaşlı kadın hayata tutunamadı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Pazartesi günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 29.09.2023 11:14:00 1654 0
Tarih: 29.09.2023 11:14 Güncelleme: 29.09.2023 11:14
Haberi Sesli Oku