ASAYİŞ - Mersin´de seyyar simit satıcısı bir genç, telefonda tartıştığı kız arkadaşına kızıp cadde ortasında cinsel organını jiletle keserek kopardı.

Hastaneye kaldırılan gencin organının yerine dikildiği, ancak işlev görüp görmeyeceğinin zamana bağlı olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yenişehir ilçesi Güvenevler Mahallesi 1902 Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bölgede seyyar simit satan H.B. (21), cep telefonu ile konuştuğu kız arkadaşına sinirlenerek cadde ortasında, onlarca kişinin önünde cinsel organını jiletle keserek kopardı. Kendine zarar vermeye devam eden gence, o sırada civarda bulunan bir sivil polis müdahale ederek elindeki jileti aldı. Yaralanan genç daha sonra olay yerine gelen ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne kaldırıldı. Gencin kopan organının Plastik Cerrahi bölümündeki ameliyatla yerine dikildiği, ancak işlev görüp görmeyeceğinin zamana bağlı olduğu bildirildi. H.B.´nin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. 

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA 

Bu arada olay anı civardaki bir iş yerinin güvenlik kameralarına da yansıdı. Kamera görüntülerine göre, H.B. cadde ortasında elindeki jileti pantolonunun içerisine sokarak cinsel organını kesiyor. Kendine zarar vermeye devam eden gence, o sırada civarda bulunan sivil polis arkadan yaklaşarak müdahale ediyor. Öfkeli genç, daha sonra vatandaşların da yardımı ile etkisiz hale getiriliyor. H.B. ardından olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürülüyor.



Saruhanlı'da vefat...

MANİSA DEMİRCİ’DE FERDİ ZEYREK VE GÜLŞAH DURBAY İÇİN GEVREK DAĞITTI

GÜLŞAH DURBAY İÇİN DÜZENLENEN TAZİYE PROGRAMI DUALARLA TAMAMLANDI

Kafa kafaya çarpışan araçlar çıkan yangında küle döndü

Yerli Malı Haftası'na Togg damgası

Kayıp muhtarın cesedi varilde çıktı

SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

Çınaroba ikinci yarıda açıldı: 3-1

Edirne Deplasmanın Galibi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı

Paşaköy namağlup yola devam

Develispor'dan beş yıldızlı galibiyet

Saruhanlı Devlet Hastanesinde bugün görev yapacak doktorlar

polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

Yeni yıl öncesi 6 ton sahte alkol ele geçirildi

Halk eğitim merkezleri istihdama katkı sağlıyor

Koldereli çocuklarından Başkan Durbay’a duygusal veda!

Genel Başkan Özel, Durbay ailesiyle beraber taziyeleri kabul etti

Manisa’da eğitim camiasının acı günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 3.12.2015 12:24:58 514 0
Tarih: 03.12.2015 12:24 Güncelleme: 03.12.2015 12:24
Haberi Sesli Oku