Anahtar Kelimeler: Sevgi Yolları sadece yayaların olacak

Sevgi Yolları sadece yayaların olacak
Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, şehir merkezindeki sevgi yollarında motosikletlere yönelik denetim yaptı. Yayaların güvenliğini sağlamak ve sevgi yollarını tamamen yayaların kullanımına sunmak amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde, park halinde ve hareket halindeki motosikletler titizlikle kontrol edildi, gerekli uyarılar yapıldı.
Son dönemlerde artan motosiklet yoğunluğuna karşı harekete geçen Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, sevgi yollarını işgal eden motosiklet sürücülerine gerekli uyarılarda bulunarak, kurallara uymayanlara cezai işlem uyguluyor. Ekipler, özellikle çocuklar, yaşlılar ve engelli vatandaşların yoğun olarak kullandığı bu alanların motosiklet trafiğinden arındırılması için kararlılıkla çalışıyor.

“Denetimler devam edecek”
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, sevgi yollarında gerçekleştirilen denetimlerin önemine dikkat çekerek, “Şehrimizde yayaların güvenliğini ve rahatlığını ön planda tutuyoruz. Sevgi yollarının motosikletlerden arındırılması, sadece yayaların güvenliği için değil, aynı zamanda huzurlu bir şehir yaşamı için de kritik bir öneme sahip. Denetimlerimiz bundan sonra da aralıksız devam edecek,” dedi. Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri de denetimlerin yayaların güvenliği açısından vazgeçilmez olduğunu vurguladı. Yetkililer, sevgi yollarının asıl amacına uygun şekilde kullanılmasının sağlanması için vatandaşlardan da duyarlılık beklediklerini ifade etti. Denetimlerin sıkı bir şekilde devam edeceği ve ihlallerin tespit edilmesi durumunda yasal yaptırımların uygulanacağı belirtildi.

Vatandaşlardan destek bekleniyor
Yayaların konfor ve güvenliğini artırmak amacıyla yürütülen bu denetimlerde, zabıta ekipleri ayrıca bilgilendirme çalışmaları da yaparak vatandaşları kurallara uymaya davet ediyor. Yetkililer, motosiklet sürücülerinin alternatif güzergâhları kullanmalarını ve sevgi yollarını işgal etmemelerini istiyor. Denetimlerin vatandaşlardan olumlu geri dönüşler aldığını belirten zabıta ekipleri, özellikle ailelerin ve yaşlıların bu uygulamadan memnun olduklarını dile getirdi. İlerleyen dönemlerde de sürdürülecek olan denetimlerle, sevgi yollarının yalnızca yayalara ait bir alan olarak kalması hedefleniyor.



Otomobil ile transit kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

Polis memuru kazada hayatını kaybetti

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Refüje çarpıp sürüklenen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Demirci'de feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı

İzmir’den Avrupa’ya ‘başarı’ serisi

İyileşen kızıl geyik yeni yuvasında

EÜ Rektörü Prof. Dr. Budak, çiçeği burnunda öğrencilerinin kayıt heyecanına ortak oldu

Psikolojik sorunları olan şahıs rastgele ateş açtı: 1 ölü

Üzüm yüklü traktörün sürücüsü hayatını kaybetti

Aydın'daki patlamada yaralı sayısı 12'ye yükseldi

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Molotoflu saldırının ilk görüntüleri ortaya çıktı, komşular yangına müdahale etti

Menteşe Belediye Başkanı Aras’ın ailesinin evine molotoflu saldırı

C-majör'den Bodrum'da anlamlı konser

Jandarmadan kaçak kazı yapan 10 kişiye suçüstü

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 6.09.2024 17:16:00 1035 0

Tarih: 06.09.2024 17:16 Güncelleme: 06.09.2024 17:16
Haberi Sesli Oku
2.09.2025 08:44:00