Anahtar Kelimeler: Sevgi dolu sergi

SANAT - Buca Belediyesi´nin Çamlıkule Semt Evi kursiyerleri, dönem sonunda muhteşem bir sergiye imza attı.

Sevgi temasıyla düzenlenen sergide, kursiyerlerin makine nakışından hazır giyime, el nakışından, resim, ahşap boyama ve yüzey süslemeye kadar birbirinden değerli el emekleri görücüye çıktı. Bucalıların büyük ilgi gösterdiği sergide yer alan ürünler göz kamaştırdı.

Buca Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile ilçede yaşayan kadınların üretime katılmalarını sağlamak için düzenlenen kurslar, vatandaşların akınına uğradı. Semt evlerinde kurs saatlerini dört gözle bekleyen kadınlar, katıldıkları kurslarda boş zamanlarını değerlendirirken hünerlerini sergileme şansı buldu.

Çamlıkule Semt Evi´ndeki kurslara katılan birbirinden maharetli kadın da, kuaför ve cilt bakımı, makine nakışı, el nakışı, resim, ahşap boyama ve yüzey süsleme, hazır giyim ve dikiş kurslarında üretkenliklerini ortaya koydu. Kursiyerler, dönem sonunda el emeği ürünlerini sevgi temalı sergiyle Bucalıların beğenisine sundu. Hobi, beceri ve meslek kursiyerlerinin el emeği ürünleri, iki gün boyunca açık kalan sergide büyük beğeni topladı.  Kursiyerler, ?Bu kurslar sayesinde artık dört duvar arasında sıkışıp kalmıyoruz. Hem üretime katılıyor, hem de keyifli zaman geçirme şansı buluyoruz. Bize destek veren, bu imkânları sunan herkese teşekkür ederiz? diye konuştu.



Saruhanlı’da 42 Mahalle “Kırsal Mahalle” Statüsüne Alındı

Spil Dağı Milli Parkı’na Türkiye’de ilk "Kıl Çadır Gençlik Kamp Merkezi"

Baba dehşeti: İki çocuğunu öldürüp intihar etti

Tıra arkadan çarpan otomobil, hurda yığınına döndü: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Fenomen avukatlar için harekete geçiliyor

MİCHAELA ASTRO 2026'DA GERÇEK AŞKLAR GERİ DÖNÜYOR

AYGÜL YÜRÜR HEM KİTABINI HEM ŞARKISINI TANITTI

Saruhanlı'da vefat...

Sadettin Saran gözaltına alındı!

Kadın hırsız, 28 yıl hapisle aranıyordu, polis kıskıvrak yakaladı

Öğrenciler birbirine girdi: Sokak boks ringine döndü

Saruhanlı’da Vefat…

Belediyeden her gün 193 Vatandaşa Sıcak Yemek Gidiyor

Yeni yılın üzümleri depodan değil bağdan

Manisa’da aile yapısının güçlendirilmesi için toplantı yapıldı

Manisa'da bağımlılıkla mücadelede kararlılık vurgusu

Elvan Özerdim davasında savcılık mütalaası açıklandı

Kendisi ayrı, çekirdeği ayrı şifa kaynağı

Süratli otomobilin çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü kadın hayatını kaybetti

Kan donduran olay: Alkollü eğlence dönüşü darp edilen bebek hastanelik oldu

Torunu tarafından bıçaklanan babaanne hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 15.02.2019 10:18:05 0
Tarih: 15.02.2019 10:18 Güncelleme: 15.02.2019 10:18
Haberi Sesli Oku

Sanat

Sanat Haberleri