Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi işbirliği ile Manisa´da hizmete başlayacak olan Elektrikli Otobüslerin güzergahları ve çalışma sistemine yönelik servis taşımacılarına bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Organize Sanayi Bölgesi yönetimi işbirliği ile önümüzdeki ay içerisinde Manisa´da hizmet vermeye başlayacak olan Elektrikli Otobüslerin güzergahları ve yeni çalışma sistemine yönelik servis taşımacılığı yapan firma yetkililerine bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün ve şube müdürleri ile OSB Başkan Danışmanı Nihat Akyol da katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, servis taşımacılığı yapanların yeni güzergahlar ve uygulamalar ile ilgili gerekli bilgileri paylaşmak için bilgilendirme toplantısının düzenlendiğini dile getirdi.  Toplantıda Elektrikli Otobüslerin çalışma sistemi ve yeni güzergahların nasıl olacağına yönelik sunum da yapıldı.
Ulaşımda Yeni Uygulamalar Geliyor
Toplantıya yönelik bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, ?Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Ulaşım Master Planı çerçevesinde ulaşımda dönüşümü sağlıyoruz. Bu kapsamda Elektrikli Otobüslerin güzergahları ve yeni çalışma sistemleri kapsamında yeni yön ve uygulamalar devreye girecek. Eski hatların çok uzun olmasından da kaynaklanan bir durum nedeniyle toplu taşıma Manisa´da çok düşük bir oranda seyrediyor. Amacımız hatların mesafe sürelerini kısaltmak ve halkımızı toplu taşıma araçlarına yönlendirmektir. Yaptığımız düzenlemeler ile ilgili olarak Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde firma yetkilileri ve servis sağlayıcılarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledik. 8 Eylül ve İzmir Caddesi ile ilgili yaptığımız yön değişiklikleri ve toplu taşıma sisteminin bundan sonraki uygulamaları anlatıldı. Bu değişiklik Manisa merkezindeki servis taşımacılığını da etkileyecek. Servis taşımacılığı artık tek yön olarak hizmet verecek. Bu konu ile ilgili gerekli detayları toplantıya katılan servis taşımacılığı yapan ve yetkili firma çalışanlarına anlattık? dedi.


Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 23.01.2019 13:20:34 651 0

Tarih: 23.01.2019 13:20
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00