POLİTİKA - Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç seçim çalışmalarına Alsancak Gündoğdu Meydanı´nda devam etti. Gündoğdu Meydanı´ndaki seçim tırında vatandaşlarla buluşan ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kılıç, gündeme dair değerlendirmelerde bulunarak, partisinin İzmirle ilgili projelerini anlattı.

7 Haziran seçimlerinden önce parti olarak ekonomi ağırlıklı söylemler ve projelerle milletin huzuruna çıktıklarını ifade eden Kılıç, seçimlerin ardından ülkenin sürüklendiği terör batak sonucunda milletin ve ülnein güvenliğinin ön plana çıktığını vurguladı. Irak ile Suriye´de yaşanan belirsizliğin ve şiddet sarmalının Türkiye´yi bölünmeye varacak çok tehlikeli bir bataklığa çektiğini belirten Senem Kılıç, ?Milletçe Cumhuriyetimizin 92. yılını kutladığımız bugünlerdeki kadar memleketimiz bu denli büyük bir tehlike ile karşı karşıya gelmemişti. Yanlış politikalar ve öngörüsüz yönetim anlayışı sadece terörü yeniden hortlatmakla kalmadığı gibi, Ortadoğu´nun fatihi olmak isteyen zihniyetle bizi Ortadoğu bataklığına itmiş bulunmakta. Ancak biz güçlü bir milletiz. Türk milleti olarak kendi küllerimizden her zaman doğmayı başarmış ve büyük medeniyetler kurmuş bir milletiz? dedi.

"BİZ TÜRKİYE´NİN GELECEĞİYİZ"
Yaşanan gelişmeler ve ülkenin durmadan daha kötü şartların içine itilmesi sonucunda milletin büyük kısmının umutsuzluğa düştüğüne dikkat çeken Kılıç, ?Maalesef milletimiz derin bir umutsuzluk içinde. Bir çoğu bu ülkede hiçbir şeyin değişmeyeceğine inandığı gibi, haksızlıkların, yolsuzlukların, hırsızlıkların, cinayetlerin devam edeceği görüşünde. Bundan dolayı da milletimiz kendi kabuğuna çekiliyor ancak içten içe büyüyen bir öfke var. İçlerine sindiremedikleri, kendilerine, vatanlarına ve milletine yakıştıramadıkları gelişmeleri kabullenemeyişin öfkesi bu. Milletimize buradan sesleniyorum: Umutsuzluğa düşmeyin. Bu ülkenin, Atamızın kurduğu cumhuriyetimizin Milliyetçi Hareket Partisi var. Biz MHP olarak bu ülkeyi yeniden ayağa kaldırmaya ve hak ettiği güzel günlere götürmeye talibiz. Biz Türk milletinin ve dünyanın en güzel ülkesi Türkiye´nin geleceğiyiz. Milletimizle hep beraber bunu başaracağımızı biliyoruz ve asla umutsuzluğa kapılmıyoruz? diye konuştu.

"GENÇLER BİZİM YANIMIZDA"
Özellikle genç nüfusun büyük bir umutsuzluk içine düştüğünü aktaran Kılıç, genç işsizliğin bunun en önemli nedeni olduğunun altını çizdi. Sadece İzmir´deki gençlerin yüzde 40´ının işsiz olduğunu bildiren Kılıç sözlerine şu şekilde devam etti: ?Hayatının baharında iş amaktan, yuva kurmaktan vazgeçmiş bir nesille karşı karşıyayız. Üstelik bu umutsuzluk o kadar kanıksanmış ki, bizim dışımızda hiç kimsenin bu umutsuzluğu bir sorun ettiği de yok. Gençlerimizin kaybolup giden hayatlarını kurtaramazsak ülkemizin de bir geleceği olmayacağını bilmek zorundayız. Durumun farkında olan gençlerimizden partimize büyük bir yönelme olduğu doğrudur. Hakkımızda yapılan kara propogandalar gençlerin oylarını bizden koparmayı başaramamıştır. Gençler bizim yanımızda durduğu sürece de ülkemizi ve milletimizi hiç bir güç bölemeyecek, hiçkimse milletimiz üstünden kendi hayallerini gerçekleştiremeyecektir.?



Saruhanlı Belediyesi 2026' Yılının İlk Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Akhisar’da'da feci kaza: İşçiler asansör boşluğuna düştü

Saruhanlı'daki açılışta konuşan Özgür Özel: "Artık bu kutuplaşmadan çıkmamız lazım"

Midibüsün çarptığı genç kadın yaşamını yitirdi

Manisa’da Filistin’de hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Salihli’nin yıldız judocuları il birinciliğinde madalyaları topladı

Özgür Özel Saruhanlı'da

CHP Genel Başkanı Özel: "Suriye'deki istikrarsızlığın kimseye faydası yok"

Midibüsün çarptığı yaya hayatını kaybetti

Kayıp Elif olayında yeni gelişme: Gözaltına alınan sevgili ve arkadaşı adli kontrolle serbest kaldı

Avda kuzeninin silahından çıkan saçmalarla öldü

Sena Nur Doğan cinayetinde şok detaylar

Otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü

Saruhanlı’da 34 bin 890 hapla yakalandı

Silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti

Dijital dünyada sosyalleşen ergenleri bekleyen riskler var

Manisa’da yılbaşı denetiminde aranan 14 şahıs yakalandı

Eski Ak Partili kadın yönetici evinde ölü bulundu

2 aylık bebeğin şüpheli ölümüne ilişkin 4 kişi gözaltına alındı

Sarıgöl’de 2025 yılı üzümleri dalında bekletip 2026'nın ilk günü hediye etti

Okul çıkışı sokak köpeklerinin saldırdığı Davut, yaralandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 29.10.2015 10:03:53 602 0
Tarih: 29.10.2015 10:03 Güncelleme: 29.10.2015 10:03
Haberi Sesli Oku