Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00

Semih Balaban Milletvekili Adaylığını açıkladı

Semih Balaban Milletvekili Adaylığını açıkladı

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban 2023 yılının Haziran ayında yapılması planlanan Genel seçimlerde CHP'den Manisa Milletvekili aday adayı olmak için CHP İl Başkanlığı görevinden istifa etmeye hazırlandığı öğrenildi.

MANİSA - CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban 2023 yılının Haziran ayında yapılması planlanan Genel seçimlerde CHP'den Manisa Milletvekili aday adayı olmak için CHP İl Başkanlığı görevinden istifa etmeye hazırlandığı öğrenildi. 

Saruhnalı Belediye Başkanı Zeki Bilgin makamında misafir ettiği Balaban için, “2023 yılının Haziran ayında yapılması planlanan Genel seçimlerde CHP'den Manisa Milletvekili aday adayı olmak için CHP İl Başkanlığı görevinden istifa etmeye hazırlanan Değerli Başkanımız Semih Balaban'ı Belediyemizde misafir ettik.” İfadelerini kullandı.

Başkan Bilgin şunları ifade etti; “Kendisi, görev süresi boyunca birlikte çalıştığı dava ve yol arkadaşlarına teşekkür etmek için ziyaretlere başladı. Bu kapsamda ziyareti bizi son derece mutlu etti.

Şahsım adına ben de kendisine teşekkür ediyor, emeğinin karşılığını almasını diliyorum. Bizler her zaman onun yanında ve destekçisi olacağız.”

Bilgi, “Ayrıca, Semih Başkanımız gibi partimizden Milletvekili aday adayı olacak tüm arkadaşlarımıza da başarılar dilerim. 

Kazanan CHP olsun, kazanan Millet İttifakı olsun, kazanan Türkiye olsun...” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor