SARUHANLI - Selendi’de geçtiğimiz günlerde evinde ölü olarak bulunan Tuncay Yuca cinayetinin arkasından yasak aşk çıktı. Şüphe üzerine gözaltına alınan 37 yaşındaki T.B., Yuca'nın eşiyle ilişkisi olduğunu itiraf etti. Derinleştirilen soruşturmada akrabalarının da gözaltına alınmasıyla, Yuca'nın 3 saat boyunca sopayla dövüldükten sonra hayatını kaybettiği öğrenildi. 3 akraba daha tutuklandı.

Selendi ilçesi Kazıklı Mahallesi'nde geçtiğimiz 26 Kasım'da saat 06.00 sıralarında Tuncay Yuca, komşuları tarafından evinde ölü olarak bulundu. Jandarma, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Şüphe üzerine T.B. (37) ve eşi H.B. (40) gözaltına alındı.

EŞİYLE İLİŞKİSİ OLDUĞU İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Jandarmadaki sorgularında çelişkili ifadeler veren T.B. ve eşi H.B., cinayeti itiraf etti. T.B., Tuncay Yuca'nın eşi H.B. ile ilişkisi olduğunu, bu nedenle öldürdüklerini kabul etti. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.B. ve H.B. tutuklandı. Jandarma, Selendi Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine soruşturmayı daha da derinleştirdi. Jandarma, olayın daha detaylı araştırılması için özel ekip kurdu.

3 SAAT SOPAYLA DÖVEREK ÖLDÜRDÜLER

Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve istihbaratçıların da içinde bulunduğu ekip, mahalle sakinleriyle yaptığı detaylı görüşmeler sonrası, olaya ilişkin yeni izlere ulaştı. Geçen hafta T.B. ve H.B.'nin 6 akrabası daha gözaltına alındı. Tuncay Yuca'nın 3 saat boyunca sopayla dövüldükten sonra hayatını kaybettiği öğrenildi.

3 AKRABASI TUTUKLANDI

Cinayette parmağı olduğu tespit edilen T.B.'nin babası T.B. (67), ağabeyi A.B. (38) ve teyzenin eşi B.D. (48), 'planlayarak kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 1.01.2022 06:13:00 1796 0
Tarih: 01.01.2022 06:13 Güncelleme: 01.01.2022 06:13
Haberi Sesli Oku