Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,27% -0,20
  • EURO

    34,84% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2412,00% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3904,61% 0,45

SELENDİ DEVLET HASTANESİ'NDE YENİ DAHİLİYE UZMANI GÖREVE BAŞLADI

SELENDİ DEVLET HASTANESİ

Selendi Devlet Hastanesi'nde Dahiliye Uzmanı Dr Feride Özkara tam zamanlı göreve başladı.

MANİSA/SELENDİ - Selendi Devlet Hastanesi'nde Dahiliye Uzmanı Dr Feride Özkara tam zamanlı göreve başladı.

Selendi Devlet Hastanesinde boş bulunan Dahiliye poliklinikliğine Uzman Doktor Dahiliye Uzmanı Doktor Feride Özkara’nın atanmasının ardından hasta kabulüne başladı.

İlk Görev yeri olması nedeniyle memnuniyetini dile getiren Uzman Doktor Feride Özkara Selendi ilk görev yerim görev süresince her zaman canla başla çalışacağım hasta kabulüne başladım dedi.

Uzman Doktor Feride Özkara’nın atanmasıyla birlikte ilçedeki önemli bir doktor açığının kapandığı belirtilirken, hastanenin hasta yükünün hafifleyeceği ve başka hastanelere sevklerin azalacağı kaydedildi. Uzman Doktor Feride Özkara, 1992 yılında Antakya da doğdu.

İlk, Orta ve Liseyi Ankara da tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra 2017 yılında pratisyen doktor olarak Mardin Dargeçit İlçesinde göreve başladı. 1 yıl burada çalıştıktan sonra 2018 yılında Tıpta Uzmanlık Sınavını kazanarak Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde uzmanlığını tamamlayarak 2022 yılı Nisan ayında Selendi Devlet Hastanesine atanarak görevine başladı.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor