SARUHANLI - Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Selen Kafadar Aşıcı ile sözleşme imzalayarak renklerine bağladı.

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı profesyonel liglerde forma giyen tecrübeli isim Selen Kafadar Aşıcı’yı kadrosuna dahil etti. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz’ın makamında gerçekleşen imza töreninde Selen Kafadar Aşıcı kendisini Turgutlu Belediyespor’lu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Tecrübeli oyuncu CEV Challenge Kupası’nı kazandı

Voleybol kariyerine Bursa DSİ’de başlayan ve smaçör pozisyonunda oynayan Selen Kafadar Aşıcı, Bursa Büyükşehir Belediyespor ile 2015 yılında CEV Challenge Kupası’nı kazandı. Tecrübeli isim aynı zamanda Manisa Büyükşehir Belediyespor, Salihli Belediyespor, Samsun BŞB Anakent Spor Kulübü, Nilüfer Belediyespor ve Sarıyer Belediyespor takımlarında da forma giydi. Selen Kafadar Aşıcı’nın ayrıca pek çok playoff ve Süper Lig tecrübesi de bulunuyor.

Selen Kafadar Aşıcı’nın oldukça başarılı bir kariyeri olduğunu belirten Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz, “Kariyerinde önemli tecrübeli bulunan, CEV Challenge Kupası kazanarak genç yaşında çok değerli bir başarı elde eden Selen Kafadar Aşıcı’yı kadromuza dahil etmekten dolayı mutluyuz. Kadın Voleybol Takımımız 2. Ligde çok başarılı bir performans ortaya koyuyor. Selen kardeşimizin de takımımızın mücadelesi ve başarısına önemli katkılar sunacağına eminim. Transferimiz Kadın Voleybol Takımımıza ve spor camiasına hayırlı olsun” dedi.

Selen Kafadar Aşıcı, “İlk kez mücadele ettiği Kadınlar 2. Liginde başarılı sonuçlar elde eden ve kısa sürede içerisinde kendini ispatlayan Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutlu ve heyecanlıyım. Sezon boyunca takım olarak en iyi performansı göstereceğimize inanıyorum. Bana ve takımımıza güvenen Başkanımız Çetin Akın ve Başkan Yardımcımız Fırat Honaz’a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.



Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 22.01.2022 10:09:00 881 0
Tarih: 22.01.2022 10:09 Güncelleme: 22.01.2022 10:09
Haberi Sesli Oku