İSTANBUL - DJ Mert Aydın'la evliliği sadece 53 gün süren Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde Mabel Matiz ve Mert Demir'in popüler parçası 'Antidepresan'ı seslendirmiş, dört milyon takipçsinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladığı şarkı performansı çok konuşulmuştu.

'Söylemezsem Olmaz' programına konuk olan Selen Görgüzel, uzun süredir ekranlardan uzak kalan Merve Boluğur'un oyunculuk teklifi alamadığı için müziğe yöneldiğini söylemişti.

"PATAKLAYACAĞIM"

Selen Görgüzel, Merve Boluğur'un Antidepresan yorumu hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

"BENİM ADIMI AĞZINA ALMA"

Görgüzel'in sözlerine çok sinirlenen Merve Boluğur, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ünlü ismi hedef alırken, şarkıcının Mart 2022'de yönetmen Hamdi Altan ile biten evliliğine de göndermede bulunmuştu:

"ANNEM DELİ DELİ OYNAMA DİYOR"

Selen Görgüzel, önceki akşam Kozyatağı'nda sevenleriyle buluştu. Zarafeti ve sahne performasıyla tam not alan Görgüzel, annesinin kendisine verdiği sahne tavsiyelerinden bahsederken, "Annem deli deli oynama biraz sakin ol diyor. Ama ben o coşkuyla duramıyorum. Hem dans hem de şarkı söylemek nadir sanatçının yapabileceği bir şey" dedi.

"AKLİ MELEKELERİNİ YİTİRMİŞ DURUMDA"

Merve Boluğur’la karşılıklı polemiği hatırlatılan şarkıcı, "Çok ciddiye alınacak söylemler değil. Çünkü ciddiye alınacak bir pozisyonda değil arkadaşımız. Ben tamamiyle saf duygularla bir söylemde bulundum. Ama bunu bile algılayamayacak kadar maalesef akli melekelerini yitirmiş durumda, Allah yardımcısı olsun. Benim normalde gerçekten hiç cevap verip muhattap olacağım bir isim de değil. Sadece onun için, bir insan olarak iyi niyetlerde temennide bulunabilirim. Ama Allah yolunu açık etsin. İyi işler iyi projelerde bulunsun" dedi.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 16.01.2023 00:10:00 854 0

Tarih: 16.01.2023 00:10 Güncelleme: 16.01.2023 09:16
Haberi Sesli Oku
2.05.2025 17:05:00