POLİTİKA - Alman Parlamentosunda kabul edilen sözde soykırım tasarısını savunan CHP Milletvekili Selina Doğan´a tepkide bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, ?CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ?Bizim milliyetçiliğimizi kimse test etmesin´ diyor. Diğer taraftan da partisine mensup bazı Milletvekilleri devlet aleyhtarı söylemlerine devam ediyor. Şayet Kılıçdaroğlu sözünün arkasındaysa ve gerçekten devletimizden, milletimizden yana tavır alıyorsa Selina Doğan, Sezgin Tanrıkulu ve benzer tavır sergileyen diğer Milletvekilleri için gerekeni yapmasını bekliyoruz. Ey Kılıçdaroğlu! Devlet, millet için siyasi görüş ayrımı yapılmaksızın vatanı savunmanın günü işte tam bugün? ifadesinde bulundu.

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Alman Parlamentosunda kabul edilen sözde soykırım tasarısını savunan CHP Milletvekili Selina Doğan´a sert tepki gösterdi. CHP´nin dokunulmazlıklar konusunda deklarasyona imza atarak doğru bir tavır aldığını belirten Özdağ, ?CHP deklarasyona imza attı ama CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisine mensup Milletvekili Selina Doğan´a bu sözlerinden sonra ne yapacak merak ediyoruz. Kılıçdaroğlu, ?Bizim milliyetçiliğimizi kimse test etmesin? ifadesini kullanıyor. Madem öyle milliyetçiydin Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün geçen dönem Mecliste ?Kurtuluş Savaşı öncesinde 40 bin Rum´u öldürdük, 40 bin Rum´a soykırım yaptık? dediğinde neredeydi? Hüseyin Aygün´ü ihraç edemeyen Kılıçdaroğlu şimdi Alman Parlamentosunda kabul edilen, ?Ermeni Soykırımı? tasarısına arka çıkan ve savunan Selina Doğan´ı disiplin kuruluna verebilecek mi, partisinden ihraç edecek mi? Merak ediyoruz? diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU YİNE SESSİZ Mİ KALACAKSIN?

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün´ü partisinden ihraç etmeyen Kılıçdaroğlu´nun Aygün´ün sözlerine tepki gösteren ve ?soykırım olmamıştır? diyen Süheyl Batum´u CHP´den ihraç ettiğini kaydeden Özdağ, ?Yine CHP Milletvekili Birgül Ayman Güler ise paralelle seçimlerde iş birliği yaptıklarını ifade ettiği için yine partisinden ihraç edilmişti. Ama Hüseyin Aygün ve Avrupa Parlamentosunda ?Ermenilere soykırım yapıldı. Saygı duruşunda bulunulmasını istiyorum? diyen Ermeni Milletvekilinin çağrısına hiçbir itirazda bulunmayarak çağrıya uyan ve saygı duruşunda bulunan Gülsüm Bilgehan Toker partilerinden ihraç edilmedi. İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu Türkiye aleyhtarı sloganlar atıyor, söylemlerde bulunuyor ama kendisine hiçbir şey yapılmadı. Selina Doğan´ın sözlerine hiçbir ses çıkmadı. Tüm Bu Milletvekillerine Sayın Kılıçdaroğlu bir şey yapmayacak mısın?? şeklinde konuştu.

90 YILLIK CHP´YE İHANET EDİYORLAR

CHP´de devlet aleyhtarı çıkışlarda bulunan ve milleti birleştirmek yerine tavır ve söylemlerle ayrıştırma girişiminde bulunan CHP Milletvekilleri Selina Doğan´a, Gülsüm Bilgehan Toker´e, Sezgin Tanrıkulu´ya ve geçen dönem CHP Milletvekili Hüseyin Aygün´e karşı Kılıçdaroğlu´nun hiçbir tavır göstermemesinin manidar olduğunu kaydeden Özdağ, ?İsmet İnönü´nün kemiklerini sızlatıyorlar. 90 yıllık Cumhuriyet Halk Partisine ihanet ediyorlar. Dolayısıyla Atatürk´ün altı ok ilkesine ihanet ediyorlar. Milletimiz ve tarih sarkacı bu ihaneti kesinlikle affetmeyecek, gereğini yapacaktır. Aklıselim olan bütün CHP´liler Selina Doğan´ı, Sezgin Tanrıkulu´yu, Gülsüm Bilgehan Toker´i, Hüseyin Aygün´ü kınamalıdırlar. Bu tip insanların 90 yıllık bir tarihe sahip Cumhuriyet Halk Partisinde yeri olmaması gerektiğini düşünüyorum. Kılıçdaroğlu´da Genel Başkan sıfatıyla tüm bunlara sessiz kalmaktadır? ifadesinde bulundu.

 



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 8.06.2016 12:44:11 388 0

Tarih: 08.06.2016 12:44

Haberi Sesli Oku