Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, birkaç aydır Şehzadeler Belediyesi'nde bakımını yaptığı, belediyenin maskotu Boncuk isimli yavru kediyi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk'e hediye ederek, sahiplendirdi.

Hayvanseverliğiyle bilinen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, birkaç aydır belediye başkanlık katında bakımını yaptığı Boncuk isimli yavru kediyi, sahiplendirdi. Başkan Çelik, belediyenin maskotu olan Boncuk isimli kediyi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk'e hediye etti.

Başkan Çelik " Boncuk adını verdiğimiz bu kediyi başkanlık katında birkaç aydır besliyoruz. Şimdi de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk müdürümüze hediye ediyoruz. Bundan sonra İl Müdürümüz, bu güzel kediyi makamında bakarak sahiplenmiş olacak. Boncuk çok oyuncu bir kedi ve çok sevimli. Yunus Müdürümüzün ona çok iyi bakacağından eminiz. Zaman zaman da gidip kendisini ziyaret edeceğiz." şeklinde konuştu.

 

Hayvanların insanlara Allah'ın birer emaneti olduğunu ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ise "Biz önce Rabbimin daha sonra da sizin emanetiniz olarak ona bakacağız inşallah. Çok teşekkür ediyorum. Sizin hayvanseverliğinizi, onlara ne kadar değer verdiğinizi zaten biliyoruz. İnşallah biz de Boncuk'un bundan sonraki yeni hamisi olacağız. " şeklinde konuştu.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 16.08.2022 09:48:00 849 0
Tarih: 16.08.2022 09:48 Güncelleme: 16.08.2022 09:48
Haberi Sesli Oku